Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hi-Tec Whey C-6-ról vélemények?

Hi-Tec Whey C-6-ról vélemények?

Figyelt kérdés

Mennyire jó/megbízható? Tényleg az van benne amit írnak?eléggé olcsónak tűnik, már szinte gyanúsan is, bár

most akciós is

2014. máj. 5. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A nagyon olcsó az mindig gyanús, egyébként adatok alapján az egyik legjobb fehérje. Ha tényleg az van benne.
2014. máj. 5. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó minőségű nekem vanilliás volt és annak viszont nem túlzok hányás íze volt ez az egyetlen hátul ütöje mondjuk nem azért van hogy kortyolgassuk hanem sity súty lekel húzni a többi íz nem tudom milyen lehet hogy azok türhetők vagy esetleg finomak :)
2014. máj. 5. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó fehére,régebben én is kipróbáltam,egyedül az íze,ami nem túl jó.
2014. máj. 5. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az epres nagyon finom ugy hogy önmagában eszed par korty vizzel.

Amugy turheto. De nem hiszem hogy érne bármit is.+ban

2014. máj. 5. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Kétszer vettem a nyugatiban lévő boltjukból ilyet.Az elsővel nem volt semmi látszólagos gond,a másodikat meg telebasz-ták szójával.Kamu termék véleményem szerint.Legalábbis és ott többet és ettől a forgalmazótól semmit nem fogok venni.Másik ismerősöm syngexet vett ugyanott.Az a protein elég ismert az állagáról,kicsit kristályos,mint a homok az ízéről eléggé édes,és az oldódásáról ami talán a legjobb az összes között,na ebből semmi nem volt benne,full szóját kapott.
2014. máj. 5. 19:44
 6/8 tap bela ***** válasza:

Amikor valami évekig akciós, akkor az nem akciós ez az egyik véleményem.

Maga a whey c6 fehérje jó, de egy ilyen kaliberű fehérje, ha valóban az, akkor az ára is jóval magasabb. Lásd akár a nyugati internetes boltok árait.

2014. máj. 5. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
azért ilyen olcsó a whey c6 mert egy lengyel fehérje és az euban náluk a legolcsóbb a tejsavó fehérje por
2014. máj. 6. 13:32
 8/8 tap bela ***** válasza:
ez tök jó szöveg, de a fele sem igaz.
2014. máj. 6. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!