Ha szilard kajabol betudom vinni a napi 400 g ch, és 140 g feherjet, akkor nincs szükség egyáltalán étrendkiegészítőre?
Ez megint egy sarkalatos pont, hogy számít e a "villámgyors" felszívódás vagy nem. A tápkieg cégek is hangoztatják hogy edzés után egy órával kell a szilárd táplálék, akkor is ha van turmix. Nekem személy szerint nincs ebben tapasztalatom, ugye egy másfél éves edzésmúlttal nyílván nem én fogom megmondani a tuttit, de páran azt állítják, hogy naturálban a gyors felszívódásnak nincs nagy jelentősége.
Persze mindenki másban hisz, van aki snickers-el tömegel, de szerintem ha megvan a megfelelő tápanyag és edzés után pótoljuk kajával a dolgokat, olyan nagy különbség nem lehet, hogy ez most szilárd kaja vagy épp turmix.
Persze, mindenki csinálja úgy ahogy jónak látja. Én például általában már edzésidő kétharmadánál leverek egy duplaturmixot!
Az izolációs gyakorlatokat a végén már telehassal is megtudom csinálni.
Akkor van jelentodege ha napi 2x edzel.
Ha a kovetkezo edzesed elott eleg tapanyagot kap a tested akkor az az edzes utani turmix pont nem fog szamitani semmit az egvilagon a fejlodesedben.
Ettol fuggetlenul nekem van edzes utani turmixom mert "könnyű kaloria"
Ledontom es olyan erzes mintha nem is ettem volna semmit. Tomegeleshez ez jol jon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!