Ez kokszol vagy valami illegális dolgot használhat a gyerek?
Üdv.
Van egy gyerek a terembe, nemtudom 16-17 évesnek nézem, komolyan nyomja, meg kell hagyni.
A teremedző ezelőtt 2 hónapja odavitt hozzá, hogy együtt nyomjunk fekve, mert nem volt üres pad, kb ugyanakkora súlyokkal dolgozunk, rendes gyerek nem volt gond vele.
Valóban ugyan akkora súlyokkal dolgoztunk és +5-10kg-al többel bírtam, a fekvenyomást. Én 31 éves vagyok.
1. Széria kezdtünk 20kg-al
2. széria 30 kg
3. széria 40 kg
4. széria 60-65 kg (itt már láttam nehezen ment neki)
Most találkoztam megint a terembe vele és megkérdezte, hogy segítek-e neki az utolsó szériájában, mondtam természetesen.
A pofám leszakadt, mikor megláttam 80-85kg lehetett az rúdon és belenyomott 8-at szabályosan.
Véleményetek ? Én még 65-70kg-nál stagnálok, és vastagabb a karom, persze kövérség is van, a gyerek izmoska de nem olyan durva.
Ez semmi.
Én ilyen idős koromban diákolimpiára jártam, több versenyszámban.
Nekem volt egyedül a középiskolában felmentésem a testnevelés óra alól, mert a versenyek miatt a szervezetemnek kellett a pihenő idő.
16 évesen sorozatban nyomtam 120-130 kg-val, 4*10-12 ismétlést.
És naturál voltam.
Csak ettem, de jó sokat.
És még ez sem számít olyan nagy dolognak ebben a korban, ahhoz képest, amiket láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!