Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fekvőtámasz erősítés? 1...

Fekvőtámasz erősítés? 1 hónapom van!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Körülbelül egy hónap múlva lesz az iskolában egy "fekvőtámasz-verseny" amire beneveztem, 40fekvőtámasz a rekordom. 2013 egész nyarát végig kondiztam, de sajnos októberben egy váll sérülés miatt abba kellett hagynom, február közepén jöttem helyre úgy hogy tudjak itthon edzeni. Szóval szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy hogyan erősítsek rá a fekvőtámaszra? CÉL AZ 50!

Milyen féle fekvőtámaszokat csináljak, és miből mennyit, hogy sikerüljön elérnem ezt? Köszönöm a válaszokat előre is!

14/F

2014. márc. 23. 13:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne viccelj, 40-ről 50-re felmenni az 2 hét. Ha 50-et akarsz megcsinálni akkor 60-ra koncentrálj ne az 50 legyen a cél.

A lényeg hogy ne edz túl sokat. Heti 3 és sok pihenés, akkor fejlődsz amikor alszol. Egyél rendesen, hús,rízs, zöldség + Aminosav kapcsula pl ez olcsó, jó a célnak megfelel.

[link]

Ha edzel akkor csak fekvőtámasz és amennyi csak megy és egy széria ennyi. Gyorsan csináld és szabályosan. Az izom akkor fejlődik ha nagy terhelést kap, mert rákényszeríted. Ha nyerni akarsz koncentráltan erre edz és ne keverd más gyakorlatokkal. Egy hónap múlva 60-ba gondolkodj az 50-et felejtsd el. Ennél jobbat nem tudok.

De biztos jön valaki aki igen :D

2014. márc. 23. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!