Szintiszoli123 kérdése:
Honnan tudjuk azt, hogy reggel a legrosszabb az inzulinérzékenységünk, és hogy az inzulinérzékenység változik a nap folyamán?
Figyelt kérdés
Rengeteg netes cikkben szerepel, de mindenki axiómaként kezeli és nem hivatkozik semmilyen kutatásra vagy vizsgálatra. Mivel mérték ezt meg? Sima cukorterheléses vizsgálattal? És azzal hogyan?2014. márc. 22. 11:09
11/12 xxDarkxx válasza:
Én most csak az utolsó kommentedre válaszolnék:
Cukrot (vagyis egyszerű szénhidrátot) csak edzés után fogyassz. Miért dobálnád máskor az inzulinszintedet feleslegesen?
Én most 7g/tskg ch-nál járok és éppen hogy fejlődök. Szóval ez teljesen alkat függő.
\# 7/10 - reggel szőlőcukor... gratulálok! Majd mondd el egy testépítőnek is hogy te ilyet csinálsz. Csak legyen nálad víz, hogy tudd fellocsolni, ha összeesne\
12/12 anonim válasza:
Csak egy példát mondtam, hogy fel lehet tölteni az izmot szénhidráttal semmiféle gond nélkül.
Az okosok mindent a szénhidrátra, meg a cukorra fognak, amikor az csak energiát ad.
Nem lesz semmi bajod ha szőlőcukrot eszel, bár hosszú távon nyilván nem bírnád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!