Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Önvédelem-oktatás?

Flevi kérdése:

Önvédelem-oktatás?

Figyelt kérdés

Szeretnék megtanulni verekedni, pontosabban megvédeni magam. Többek között ezért is kezdtem el gyúrni, de az nem elég, ha erős vagyok, de nem tudok fogásokat, verekedni.

Jók lennének nekem online önvédelmi videók is, meg ilyenek, de ha valaki tudna a Szekszárdon önvédelmi-oktatást, az privibe írjon!

Amúgy másnak is van ilyen problámája, hogy erős, de verekedni nem tud?

Előre is köszi!

2014. márc. 9. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Online tömegnövelés és gyúrás még megoldható, de az 'önvédelem' nem egy olyan dolog, amit jó edzés és kitartó gyakorlás nélkül fejleszteni lehet.

Amúgy Jujutsu, box, birkózás.

2014. márc. 9. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
[link] Ez erre van kitalálva.Olvass utána a "wikipédián".Az online videókat felejtsd el.
2014. márc. 10. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:

És Máday jól is csinálja ezt a stílust.

Ő 1 darab ember egy közel 10 milliós országban (másnál pedig vicc a wingtsun. Önvédelemre találták ki, de nem azt amit és ahogy itthon oktatnak!)

2014. márc. 10. 10:06
 4/4 anonim válasza:

Ha meg kell védeni magad, nem az számít mennyire vagy erős!!!

Elég nagy tévhit, hogy minél nagyobb a bicepszed, annál nagyobb az esélyed a támadóddal szemben.

Ellenkezőleg, minél rugalmasabb vagy, gyorsan reagálsz, annál több az esélyed.

Ha elmész egy kifejezetten ilyen célra tartott előadásra, tanfolyamra, ott elmondják Neked, amit tudni érdemes.

2014. márc. 19. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!