Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Brutális lábaim vannak a...

Brutális lábaim vannak a felsőtestemhez képest. Ez korrigálható?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez általában fordítva szokott lenni :D

De nagyon hosszú és gyorsan izmosodó lábakat örököltem széles medencével.

A felsőtestem az ellenkezője.

Csapott vállam és rövid izmaim vannak elég gyengécske is vagyok.

(Lábtoló széria 130 kiló,fekvenyomás 65...)

Az arányaim pocsékak,gyengének látszom.

Lehet ezen valamivel látványosan javítani vagy ki kelk várnom amíg a felsőtestem is megnő? (Több év..)

18/F

2014. febr. 26. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Alap gyakorlatokat csinálj felsőtestre is. Tolódzkodás, mellről nyomás, felhúzás stb. Próbálj akkora súllyal dolgozni amiből 4-6 ismétlés megy.(szerintem ez a legjobb kezdőként, ha már kialakúlt az agy-izom kapcsolat)

UI: nekem is hasonló genetikám van csak nekem a medencém nem széles és így még viccesebben néztem ki fénykoromban :).

2014. febr. 26. 18:12
 2/4 norbi2010 ***** válasza:
A brutális lábakra kíváncsi lennék, 130kg lábtolón meg nem nagy dolog.
2014. febr. 26. 19:51
 3/4 anonim válasza:
16F vagyok és én csinálok 130kg-mal a lábtolón (Y) Fekve meg 45-50kg... csak én leszállkásítottam
2014. febr. 26. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
A kérdező arra gondolt, hogy a lába jóval izmosabb mint a felsőteste ..A testépítésnek alapból nem az a lényege, hogy minél nagyobb súlyokkal hanem az esztétika
2014. febr. 27. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!