Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1 hét pihenő vs betegség...

1 hét pihenő vs betegség miatt pihenő?

Figyelt kérdés
a 2 között van különbség? mert beteg lettem de úgyis kiakartam hagyni 1 hetet, és nem tudom hogy betegen is ugyan úgy regenerálódom-e vagy sokkal lassabban?
2014. febr. 22. 05:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Lassabban a különbség még annyi,hogy nem bírod rendesen tartani az étrendet sem ezért kicsit összeesel,de utána 1-2hét alatt visszaszeded.
2014. febr. 22. 07:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy kicsit össze fogsz esni az étrend miatt, én betegen is megtudtam enni a napi fehérje bevitelem. Szemmel nem is volt látható az összeesés, utánna levő heten simán rendbeszedtem magam. De ez sem most volt, mióta vitaminokat szedek durván, semmi betegség nem tud legyűrni, pedig érzem néha a szervezetem küzd, de nem tud a betegség győzni :D
2014. febr. 22. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!