Miért látszódik nagyobbnak a karja mikor az övé csak 36 enyém meg 40-es?
Figyelt kérdés
Tehát ő szálkásabb sokkal neki a rontok is látszódanak... ezért tűnhet az ő karja nagyobbnak? én mondjuk magasabb is vagyok hosszabb a kezem is.2014. febr. 21. 12:24
2/10 anonim válasza:
Rossz szem? Rossz látásközpont?
3/10 A kérdező kommentje:
úgy értem neki 36-os és nagyon kidolgozott zsírmnetes enyém meg enyhán zsíros de 40-es viszont kb akkorának látni a képeken mint az övét.
2014. febr. 21. 12:29
4/10 A kérdező kommentje:
neki nagyobb is látszatra a képeken. érdekes.
2014. febr. 21. 12:29
5/10 anonim válasza:
Attól is függ, honnan fényképezik. Ha oldalról, lehet neki csúcsosabb a bicepsze, meg jobban látszik a tricepsze is, viszont lehet, hogy szemből meg vékonyabb. PL. oldalról befeszített karral az enyém is nagynak tűnik, de szerintem amúgy kinyújtva meg vékony (nekem is hosszú karom van)
6/10 anonim válasza:
Ha leméred és nagyobb a tied, akkor nem látszódhat nagyobbnak az övéd. Vagy optikai csalódás.
7/10 A kérdező kommentje:
lemértük és ugyan abból a szögből fotóztuk és nagyobbnak látni. viszont neki full szálkás.
2014. febr. 21. 12:42
9/10 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád.. (Nem vagyok bunkó, de ennek a kérdésnek semmi értelme) a tiéd 4 cmer nagyob...
10/10 Gyurcsik válasza:
Az testéhez képes aránytalanul ,nagy a karja ,ezért tűnik nagyobbnak!%ó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!