Vérvétel kimutatja azt, hogy szteroidoztam?
Figyelt kérdés
Szemes kúrát tervezek csinálni (genesis metha) és rendészeti sulira fogok továbbmenni és elvileg ott vérvételt is vesznek. Ezért érdekelne, hogy kifogja azt mutatni hogy letoltam most 1 szteroid kúrát?2014. febr. 9. 20:50
11/12 anonim válasza:
Én teljesen megértem és nem is azért írtam. Hidd el mint személyi edzőt és versenyzőt napi szinten felkeresnek ezekkel a hülyeségekkel hogy mit toljon meg stb... Az hogy a cuccok nagy része hamis az tény...az hogy felhoztam ezt a dolgot hogy cigi és társai, ennek igenis köze van hozzá. A ciginek nincs előnye a pénzzen kívül, ez tény, a doppingnak vannak előnyös hatásia, hisz ezért használják, és mennyiségfüghgő hogy mennyire káros. Nah most ha egy tüdőrákos embert a saját hülyesége miatt kezeljük az mi adónkból, akkor nem értem a különbséget a doppinggal kapcs... Az hogy te megemlítetted a testépítőket mint terjesztőket, ez is igaz, és jogos is az ilyen miatt a sitt, de én msot itt a sima használatról beszélek. Ha ez ennyire szigorú lenne, akkor csak fel kelene keresni egy ismert testépítőt, vérvétel és sitt...de mégsincs így, pedig ott egyértelmű gyanusítottakról beszélnénk...Viszont az új törvénnyel semmi bajom, nem ez ellen vagyok, hisz észrevehető h mennyire visszaszorult a használata is a fiatal korúaknál, és hogy a sok piti díler feladta mert nem ér neki annyit. :)
12/12 anonim válasza:
a béka s.gge alatt levő tesztószintedből majd találgathatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!