Pertol nevu gyogyszert ondolom joparan ismeritek. Etkezes elott kene bevennem vagy etkezes utan?
Figyelt kérdés
olavstam ezt is azt is.Valaki hasznalta mar tomegnoveles kozben ?2014. febr. 2. 21:32
1/5 A kérdező kommentje:
Peritol*
2014. febr. 2. 21:35
2/5 Szintiszoli123 válasza:
Ez egy hisztamin- és szerotonin receptor gátló szer.
A szerotonin szintet én nem b asztatnám a helyedben. A gyógyszer mellékhatása az étvágynövekedés, neked gondolom ezért kéne, feltételezem tömegnöveléshez. Felejtsd el a Peritolt. Ford Fairlane és a sajtreszelő jut róla eszembe. Helyette Béres csepp és/vagy B komplex.
Vagy egyszerűen csak egyél akkor is, ha nem vagy éhes. Ha tágul a gyomrod, majd könnyebb lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
b komplexot eddig is szedtem de nemsok erdmenye van.Ektomorf vagyok.Szoval nagyon nehezen hizok.Esetleg a Beres cseppet kiprobalom
2014. febr. 2. 21:47
4/5 Szintiszoli123 válasza:
Egyél akkor is, ha nem vagy éhes.
Majd tágul a gyomor és jön az éhség.
5/5 anonim válasza:
Jaj de okosak vagytok.Van olyan aki nem tud "akkor is enni ha nem akar" a férjem is ilyen típus és ha fejre áll sem tud többet enni ha valami oknál fogva sikerül utána a wc-n tölti a napját a rosszabbik esetben hány vagy olyan gyomorgörcsei vannak hogy nem bír lábra állni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!