Hogyan vásárol be egy testépítő?
Nagykosárral.
Enni meg úgy tudsz suli közben csirkét hogy belerakod a szendvicsbe. A lyukasórában sütögetést hanyagolnám.:D
"csak itt az étrendben asszongya 100g csirkemell."
Azért ez nem egy megoldhatatlan probléma... Bár nem vagyok testépítő, de edzek és odafigyelek a kajámra. Nagyon tudatosan, racionálisan vásárolok. Csoki-csipsz-cukor-lónyál helyett inkább veszek + pár kg húst, köretet. Egyszerre több kg hús + sok rizs, zöldség, ásványvíz. A húst napi adagokban szoktam lefagyasztani. Napi 1x sütök/főzök. Van, hogy 1,5 napra is megcsinálom. A kész kaját szétosztom a napi étkezések között és viszem magammal, ha épp úgy jön ki a kajálás. Mellé mehet zabpehely, műzli, tojás, hal, túró, stb stb.
Előkészíti az ételt és a kimért adagokat külön dobozokba teszi és mehet is be a táskába vagy ahova akarod...
Nem 100grammonként kell bevásárolni, megveszel 1kg csirkemellet ami az én esetemben 2 napra elegendő, hozzá zöldség, rizs, sovány túró, lenmagolaj, stb, természetesen az étrend alakítja, hogy mi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!