Minecraftosok, segítene valaki?
Figyelt kérdés
Csináltam egy alvilági portált, bementem. Eddig minden rendben. Viszont amikor visszamentem, egy másik portálból jöttem ki. Megpróbáltam visszamenni az alvilágba, aztán vissza, de megint csak a másik portálnál dobott ki. Ez miért van és hogyan lehetne megjavítani?2014. jan. 21. 19:25
1/6 anonim válasza:
Nem vagyok minecraftos de szerintem a kategóriát elnézted.
2/6 anonim válasza:
Azt hittem, mikor megláttam ezt a kérdést ebben a kategben, hogy kockákat akar csinálni a hasára. Azt úgyis minden nap megkérdezik.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudtam beállítani, mert amikor az ,,Új kérdés''-re kattintottam, rögtön a kérdés írását dobta ki.
2014. jan. 21. 19:30
4/6 Lipton. válasza:
Csökkentsd a szénhidrát beviteled!
5/6 anonim válasza:
Iejen velem is történt de nem tudom hogy mi ez.
6/6 anonim válasza:
Nah akkor egy kis Minecraft portal működés :)
Minden portál a rendes világból egy olyan netheres portált keres ami az eredeti portál XZ koorinátái 8-al elosztásai utáni XZ-hez van a legközelebb.
Tehát ha van 3 portál (XZ),
1) nether 1,1
2) nether 4,4
3) ow 6,6
A 3.-ból mész a netherbe akkor: X: 6/8 = 1, Z: 6/8 = 1,
és 1,1-hez az 1. portál van a legközelebb annak ellenére, hogy 4 közelebb van a 6-hoz.
Ezzel ki tudod számolni, hogy ha leteszel egy portált akkor az hova visz és ezzel tudsz 2 portált építeni (1 nether, 1 ow) ami gyakorlatilag össze lesz "kötve".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!