Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Minecraftosok, segítene valaki?

Minecraftosok, segítene valaki?

Figyelt kérdés
Csináltam egy alvilági portált, bementem. Eddig minden rendben. Viszont amikor visszamentem, egy másik portálból jöttem ki. Megpróbáltam visszamenni az alvilágba, aztán vissza, de megint csak a másik portálnál dobott ki. Ez miért van és hogyan lehetne megjavítani?

#Minecraft #alvilág #alvilági portál #minecraft szabályok
2014. jan. 21. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok minecraftos de szerintem a kategóriát elnézted.
2014. jan. 21. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt hittem, mikor megláttam ezt a kérdést ebben a kategben, hogy kockákat akar csinálni a hasára. Azt úgyis minden nap megkérdezik.
2014. jan. 21. 19:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudtam beállítani, mert amikor az ,,Új kérdés''-re kattintottam, rögtön a kérdés írását dobta ki.
2014. jan. 21. 19:30
 4/6 Lipton. ***** válasza:
65%
Csökkentsd a szénhidrát beviteled!
2014. jan. 21. 20:59
 5/6 anonim válasza:
Iejen velem is történt de nem tudom hogy mi ez.
2014. jan. 22. 15:22
 6/6 anonim válasza:

Nah akkor egy kis Minecraft portal működés :)

Minden portál a rendes világból egy olyan netheres portált keres ami az eredeti portál XZ koorinátái 8-al elosztásai utáni XZ-hez van a legközelebb.

Tehát ha van 3 portál (XZ),

1) nether 1,1

2) nether 4,4

3) ow 6,6

A 3.-ból mész a netherbe akkor: X: 6/8 = 1, Z: 6/8 = 1,

és 1,1-hez az 1. portál van a legközelebb annak ellenére, hogy 4 közelebb van a 6-hoz.

[link]

Ezzel ki tudod számolni, hogy ha leteszel egy portált akkor az hova visz és ezzel tudsz 2 portált építeni (1 nether, 1 ow) ami gyakorlatilag össze lesz "kötve".

2014. jan. 22. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!