Hány db tojást (fehérjét) fogyasszak edzés után, ha nő vagyok és csak amatőr szinten próbálkozom az alakformálással?
Figyelt kérdés
Sajnos pénzem nem nagyon van táplálék kiegészítőkre,így csak ez van ...168 cm és 60 kg vagyok.2014. jan. 14. 22:01
11/11 A kérdező kommentje:
Hát ezaz :-D és ahhoz mit szólsz, ha azt mondom h 2008 decembere óta csinálom, csak a táplálkozást eddig nem igazán vettem komolyan. Ihaz hogy ezalatt az 5 év alatt kb. 3szor álltam le 2-3 hónapra,de utána folytattam. De nem sok mindent értem el,de azért folytatom, mert szeretem csinálni,bár jobban ösztönözne,ha már kezdenék hasonlítani az elképzelésemre,de eddig még távolinak tűnik :/
2014. jan. 28. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!