Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Függőség? Veletek is volt már...

Valter6672 kérdése:

Függőség? Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Veletek már volt olyan, hogy akár napközben megkívántátok az edzés előtti energizálót? Nekem pontosabban egy +20%koffeines hell+ másfél adag karnitin, általában ezt szoktam alkalmazni, de amikor benézek a hűtőbe és meglátom a hellt, olan késztetést érzek hogy megigyam, hogy az valami eszméletlen :D Rendesen függő lettem... amikor meg kinyitom és beleihatok olyan érzés mintha megváltanám a világot :DDDD veletek volt már ilyen?
2014. jan. 13. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem iszok ilyen szarokat, hogy hell.
2014. jan. 13. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Neked az edzés előtti "energetizáló" a hell? Gratulálok.
2014. jan. 13. 15:17
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 Nem feltétlen a hell-re gondoltam.

#2 Köszi :) Edzés előtti kaja előtt beszoktam dobni egyet, mivel több mint a semmi, és ha tolok mellé bcaa-t meg karnitint elég ütős szokott lenni. Nem tudom mi bajod van vele ennyire, de hát kinek mi.

2014. jan. 13. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szomjas vagyok a víz is hasonlóan jól esik szóval ez nem biztos, hogy függőség, inkább az íze miatt iszod szerintem.
2014. jan. 13. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én így vagyok a vízzel, mikor kinyitom a hűtőt nem tudom megállni hogy ne kortyoljak bele a palack vízbe
2014. jan. 13. 16:23
 6/10 anonim ***** válasza:
ha télen is hűtitek a vizet, az elég komoly :D
2014. jan. 13. 17:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Miért ne hűtenék?

Ahol van fűtés, meg légkondi ott télen nyáron ugyanannyi lehet a hőmérséklet!

2014. jan. 13. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:
sokkal hidegebb van a szobában mint nyáron, de már hozzászoktam a hideg vízhez, csak azt iszom
2014. jan. 13. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Koffein függő lehetsz attól még :D. Én csak, akkor szoktam "kávét,energiaitalt(cukor menteset)" ha r*hadt fáradt vagyok, hátha ad egy kis pluszt az edzés elkezdéséhez.
2014. jan. 13. 18:10
 10/10 A kérdező kommentje:
NO mind1 srácok :D megyek bedobok egyet azt góó edzeni :D
2014. jan. 13. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!