Szerintetek ez igaz vagy irónia?
Kérdeztem a bunnytól valamit:
Kérdés
Szia Bunny! Vége a Támadás 2-vel kapcsolatos teendőidnek, úgyhogy szeretnék tőled kérdezni valamit ismétlésszámokkal kapcsolatban. Többször is írtad, hogy a magasabb ismétlésszámok preferálod. Ez pontosan mit jelent? 12-öt? Vagy 15-20 közötti ismétlésszámot? Válaszodat előre is köszi!
és ezt válaszolta:
Akár ötvenet is.
Szerintetek ez irónia volt? vagy tényleg el lehet menni 50ig egy egy gyakorlatnál? (és itt most nem a vádli és a hasizom gyakorlatokra gondolok elsősorban)

Nem irónia volt, Bunny mindig is hirdette a magas ismétlésszámos edzés előnyeit. Az ötven szerintem túlzás, de 15-20-ig én nem ritkán felmegyek(csak erőgyakorlatokban nem), néha jó így is.
Meg most jelent meg egy érdekes cikk builderen, hogy milyen ismétlésszámot használjunk, jó cikk.

Nem volt benne irónia. Nyugodtan lehet 50 ismétlést csinálni, akár még lábtológépen is vagy bármiben!
Miért is ne?

Nem az a lenyeg hogy hany ismetles megy.
Menjenek nehez osszetett gyakorlatok es adj sulyt a rudra rendszeresen. Ennyi.9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!