Szerintetek melyikük naturál és melyikük nem? Mindegyikük azt vallja magáról, hogy az.
Figyelt kérdés
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Mielőtt mondanátok, nem azért kérdezem, mert ez a célom. Nem befolyásol az edzésemben semmit sem, hogy ki naturál és ki nem csak a véleményetekre vagyok kiváncsi.
2014. jan. 4. 03:04
2/7 anonim válasza:
A 3. valószínűleg nem naturál,az 5. meg tuti,hogy nem.A többi elképzelhető,hogy hozható.
4/7 anonim válasza:
Az én tippem szerint a 3-as nem naturál,az egyes necces,a többi naturál.Aztán ki tudja mi az igazság....
5/7 anonim válasza:
első lehet, 3as necces többi tuti nem. Mondjuk akkor nemtom miért hírdetik magukat annak. Ez a legszégyenebb szerintem. büdös csicskák az én szemembe senkik, még azt se merik vállalni hogy kokszolnak.
7/7 anonim válasza:
Nagy valószínûséggel egyik sem. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!