Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Toldi Zsuzsinak szilikonos a...

Toldi Zsuzsinak szilikonos a melle?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 21:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Nem, legalábbis itt még nem :D

[link]

Amelyik modell versenyzőnek van melle az szilikon.

2014. jan. 3. 21:47
 2/24 anonim ***** válasza:

Szilikon. Mostmár nem azt fogják kérdezgetni ki naturál, hanem, hogy kinek eredeti a melle.

Az eszem megáll...

2014. jan. 3. 21:50
 3/24 anonim ***** válasza:
Amúgy főleg a mai világban, minden második 20 éves csajnak meg van csinálva a melle!
2014. jan. 3. 21:53
 4/24 A kérdező kommentje:

Hogy a francba lenne már minden második megcsináltatva? Jó ha minden huszadiknak!

Az is gáz, ha valaki nem naturál, de a szilikon nekem még annál is természetellenesebb!

2014. jan. 3. 21:57
 5/24 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem egy versenyző csajnál ez más. A sok diéta után nem sok melle marad, csak egy lógó bőrdarab, az jobban néz ki, mint a szilikon?

A kox pedig minden versenyzőnél ott van, aki erre a szintre jut, naturálban lehetetlen.

2014. jan. 3. 21:59
 6/24 anonim ***** válasza:
persze, alap. Konkrétan 0 melle lenne ilyen kevés zsírszázalékkal. Szerintem nem gáz a szilikon, ha indokolt. Inkább legyen az, mint pici, vagy semmi.
2014. jan. 3. 22:03
 7/24 anonim ***** válasza:
Egyébként ne érts félre, az hogy valaki akkorát rakat bele, hogy kibuggyan a ruha alól az gáz, de a normális szerintem nem.
2014. jan. 3. 22:08
 8/24 A kérdező kommentje:
Leszarom igazából, nem nekem kell fogdosnom azt a műanyagvackot, csak kíváncsi voltam rá, ennyi.
2014. jan. 3. 22:10
 9/24 anonim ***** válasza:
A löttyedt bőrt szívesen fogdosnád?
2014. jan. 3. 22:11
 10/24 A kérdező kommentje:
Inkább!
2014. jan. 3. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!