Ez a fehérjeturmix mennyire hatásos? Mennyi fehérjét tartalmazhat? És mennyi kcal-t?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 17:24
1/13 anonim válasza:
melyik? De mindegy, mert nincs olyan hogy hatásos, a turmix is csak kaja.
2/13 A kérdező kommentje:
2014. jan. 2. 17:30
3/13 anonim válasza:
150 g túró az 20g fehérje, 5 tojás fehérjéjében pedig van 15g fehérje. Tehát kb 35g fehérje. De ez pl edzés után nem jó, mert a túróban kazein van, ami a leglassabban felszívódó fehérje.
4/13 A kérdező kommentje:
akkor mikor igyam?
és ha edzés után iszom
2014. jan. 2. 17:46
5/13 anonim válasza:
Legjobb lenne ilyet este utolsó kajára inni, de nem cukorral. Edzés után nem jó a túró. mert akkor gyors fehérje kell.
6/13 anonim válasza:
Így van, edzés után nem jó, de egyébkén tömegeléskor én is dobtam össze hasonló, túrós turmixot, jól lehűtöttem, bele kis vanília, kakaó... nyáron jól tud esni!
7/13 A kérdező kommentje:
akkor edzés után mit egyek?
2014. jan. 2. 18:01
8/13 anonim válasza:
Szerintem ennek a gyereknek retekre van szüksége leginkább.
9/13 anonim válasza:
edzés után tojásfehérje pl... ha semmiképpen nem akarsz fehérjeport venni, de amúgy ha minden nap ilyen turmixot innál az sokkal drágább, mintha veszel egy normális fehérjét, amit nyugodtan ihatnál edzés után...
10/13 anonim válasza:
Meg sem kérdezi senki? Alapisme-retekre :D
De tényleg kérdező, olvass egy kicsit, mert látom, már egy ideje érdekel téged a téma, de nincs meg az alaptudás. Builder cikkjei illetve Sárga Kapszula. Ezeket olvasd el és utána vágj bele rendesen, illetve tegyél fel kérdéseket. Ne legyél potonoff 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!