Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Felvilágosítanátok a vitaminok...

Felvilágosítanátok a vitaminokról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék elkezdeni kondizni,erösödni.Nem szeretnék semmit használni de mindneki mondja hogy a vitaminok az nem "szteroid".

Azt tudom h a vitemin jó,de ha egyszer elkezdem szedni miközbe kondizok akkor azt mindig kell szedni? vagy ha egyszer abbahagyom a vitaminokat akkor nemfogok leereszteni vagy valami?

2013. dec. 30. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Vitamin akkor is kellene, ha nem kondizol.

Nem, a multivitamintól nem fogsz nem leereszteni -.- Gondolj bele logikusan, mitől fújna fel a multivitamin és mit? Levegőt?

Sőt megsúgom, ha rendben van az étrended és van egy faja kis multivitaminod (mega daily one, one a day) és esetleg beruházol edzés utáni fehérjére még az sem szteroid!

Nem kell félni mindentől.

2013. dec. 30. 11:30
 2/6 A kérdező kommentje:
értem.és az edzés utáni fehérjét ha abbahagyom szedni lesz valami? vagy csak megállok a növekedésbe?
2013. dec. 30. 11:33
 3/6 Osynho ***** válasza:
100%

Úristen kérdező... Vitamin van a táplálékban is, ahogy fehérje is. Ha abbahagyod a táplálkozást, akkor meghalsz. Szerintem azért ez elég egyértelmű. :) Ezek nem csodaszerek, hanem kaják, nem fújnak fel és nem eresztesz le, ha abbahagyod őket.

Viszont, mielőtt ebbe a sportba / életmódba belevágnál, érdemes olvasnod. Sokat! Pl: sárga kapszula (google segít).

2013. dec. 30. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez csak élelmiszer. A vitamin a mikrotápanyagok, a fehérje a makrotápanyagok egy leegyszerűsített, koncentrált formája. Nincs semmilyen mellékhatása, abbahagyása után csak akkor esel vissza, ha a tápkieg után keletkezett "űrt" nem töltöd be szilárd kajával.
2013. dec. 30. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
vitamin azért kell,hogy normálisan tudj fejlődni mivel,ha nincs vitamin a szervezetben akkor lassulnak ezek a képességek.
2013. dec. 30. 12:10
 6/6 A kérdező kommentje:
értem.köszi szépen a segítséget mindnekinek:)
2013. dec. 30. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!