95kg vagyok de nem rég kezdtem (megint) el a gyúrást mert sajnos mindig kimarad valamiért. Megéri tömegelni? (többi lent)
Figyelt kérdés
95kg és megint elkezdtem edzeni van fehérje porom és az lenne a kérdés hogy rakjak-e még hozzá dextrózt vagy maradjon simán a fehérje és ha jól tudom(javítsatok ki hanem)hogy az szálkásító edzéshez jó és inkább kezdjek el szálkásítani?2013. dec. 27. 20:31
2/5 A kérdező kommentje:
185-187
2013. dec. 27. 21:34
3/5 anonim válasza:
Szénhidrát mindenképpen kell edzés után diétában is,és tömegelésben is, csak az arányok másak nyilván. Ajánlom a FF carbf-et, a csömör dextróz helyett, íztelen, és nem üli meg a hasadat sem. Ezt te döntsd el hogy diétázni vagy tömegelni szeretnél, ha túl zsíros vagy kezdj diétával, de ha úgy érzed vállalható még egy kis gyarapodás zsírban is, akkor tömegelj nyugodtan, és ha eljön az ideje, mehet a diéta.
4/5 anonim válasza:
én 186 cm/88-89 kg vagyok és még tömegelek, mondjuk nem vagyok annyi mint te, de ahogy érzed, ha úgy látod akkor tömegelj még
5/5 anonim válasza:
és én úgy tervezem hogy majd Április környékén szálkásítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!