Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelés, hízás?

Tömegnövelés, hízás?

Figyelt kérdés
Olyan tömegnövelőt szeretnék fogyasztani amiben természetes anyagok vannak, szóval nem szeretném szétcseszni a szervezetemet, de mégis kellene valami ami hízásra készteti a testem. Jelenleg 20/F és 55kg vagyok, még nem vagyok jártas a tömegnövelőkben, de valami olyasmi kéne amitől nagyobb étvágyam lesz és ha abbahagyom akkor nem esek vissza erre a súlyra.

2013. dec. 26. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:

A tomegnovelo is csak kaja.

elsőnek az étrend legyen meg utana valami vitamin majd ha van penz akkor Mehet fehérje plussz valami gyors,Ch.

2013. dec. 26. 15:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudnál nekem ilyen termékeket mondani? (vitamin, fehérje)
2013. dec. 26. 15:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Vitamin: Mega Daily One, Vitabolic +1 gramm C-vitamin

Fehérje: Myprotein Impact Whey, MHN whey protein

Gyors ch: dextróz, maltodextrin, Carb-F

2013. dec. 26. 15:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Dextroztol állandóan hulye érzésem van én azt nem hasznalom de,lehet te birnad :):):):) Mehet
2013. dec. 26. 15:53
 5/10 A kérdező kommentje:

Szóval akkor ha ezt a hármat vásárolnám meg akkor összeillenének:

Mega Daily One Plus (120 kapszula)

100% Whey Pro (0,75 kg)

Maltodextrin (1 kg)

Illetve milyen edzést ajánlanátok és milyen rendszerrel szedjem őket?

2013. dec. 26. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:

A termékek jók, de a fehérje az nem lesz sokáig elég. Érdemes egyszer beruházni 10-20 ezer forinttal, és akkor az fajlagosan olcsóbb, és tovább tart.

Edzésterv: 3 hónapig átmozgató edzésterv:

[link]

Testépítés: A szőlőcukrot én is nehezen küzködöm le, fantasztikusan gejl lesz tőle a turmixom, utána meg olyan érzésem van, mintha egy vasgolyó lenne a gyomromban. De hát occsó.

2013. dec. 26. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Én carb f et hasznalok
2013. dec. 26. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Cukor, fehérje.

Mi pontosan a kérdés? Ha cukrot eszel, akkor lassan szétcsesed a szervezeted. Szerinted a hízás az egy olyan rohadt egészséges folyamat, vagy mi? :D

2013. dec. 26. 17:58
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! :)

Nem mondtam hogy egészséges dolog a hízás, de a túlzott vékonyság se egészséges és ha már hízok akkor megpróbálom nem tönkretenni közbe magamat.

2013. dec. 26. 22:27
 10/10 anonim ***** válasza:

?

Akkor eszel húst, edzel, ezzel nem okozol semmi gondot magadnak és izmosodni fogsz.

Hogy mi a túlzott vékonyság.. az relatív. Egészséges étrenden, egészséges mozgás mellett az emberek nem olyan vaskosak mint ami mostanában trendi.

2013. dec. 26. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!