Világ legnagyobb felkarja?
Figyelt kérdés
Elég szégyennek tartom, hogy ez az ember bekerült a Guiness-rekordok könyvébe, mint a legnagyobb karizmú ember. Ti mit gondoltok róla?
2013. dec. 24. 19:41
12/22 dirtboy válasza:
ez a cikk full kamu,annyi igaz belőle hogy nem felelt meg testépítőnek,ezen nem is csodálkozok.
a kaja mennyiség is kamu meg a 230kilót is max görgetni tudja.
13/22 A kérdező kommentje:
Szerintem maga cikk nem kamu, inkább az, amit magáról mond. Gondolom azt írták le, amit összehazudott. A videóban egyébként benne van ahogy leméri a bizottság a karját és odaadják azt az érdem táblát. Végülis neki van a legnagyobb karja a világon, azt nem mondták, hogy ne olajjal legyen akkora.
2013. dec. 24. 21:35
14/22 anonim válasza:
Minden nap tanul az ember. Kövezzetek meg, de eddig nem volt tudomásom róla, álmomban sem gondoltam volna, hogy egy Mr. O. versenyző is bármilyen szinten hozzányúl ehhez a vacakhoz.
Most ezen teljesen ledöbbentem. :O
15/22 anonim válasza:
Használnak, de ők úgy, hogy ne legyen feltűnő.
16/22 anonim válasza:
Azzal tisztában vagyok, hogy kox, növi alap olyan szinten, nem is ítélem el. De ez...
Na most egy kialakult kép omlott össze bennem ezekről a srácokról.
17/22 anonim válasza:
Én sem támogatom. A kox egy dolog, az élsport szinten megy mindenhol, de ez már más.
18/22 Szergej55 válasza:
Ő egy szintolbarom. Gratulálok a Guiness-rekord hitelesítőinek ezúton is.
19/22 anonim válasza:
Csak értitek amikor valaki a tökéletes arányokat hajszolja és az a nagyobb oldalso tricepsz és csucsosabb bicepsz és még picivel szelesebb oldalso vall nem akar jonni. Akkor egy kis synthol nagyon jol jon nekik.
20/22 anonim válasza:
Plusz szimmetrián is könnyen lehet vele javítani. Én tökéletesen megértem, olyan ez szerintem mint pl a fekvenyomóknál a ruha, az úszóknál az a cáparuha(mondjuk az e is van tiltva) egy futónak a kuvajó cipő értitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!