Melyik a legjobb szemes szteroid?
Figyelt kérdés
Sok hasonló kérdés lett már feltéve, és legtöbb helyen a danabolt ajánlják, de mégis legtöbben arra mondják azt, hogy a legszarabb minőségű. A Naposim-ot is leszarozzák, akkor melyik az a szemes szteroid amelyik minőségileg is a legjobb? vagy elfogadható határok közt van?2013. dec. 23. 12:25
1/20 anonim válasza:
kukorica keménítő!!!
mivel ezeknek a vackoknak nagy része még hatóanyagot sem látott, csak a fentebb megnevezett élelmiszer adalékot.
2/20 anonim válasza:
Talán az Oximethalon.De ha feltétlenül szteroidokhoz akarsz nyúlni akkor inkább "szúrd" magad.
3/20 anonim válasza:
rozi, azt ugye tudod, hogy júliustól szteroidot ajánlgatni is bűncselekmény.
0-1 évig terjedő a btk szerint.
mai digitalizált világban egy ip címet, semeddig nem tart bemérni, és a felhasználót előállítani.
és bizony nyilvános oldal, bárki jelentheti a rendőrségen is.
üdv!
ne nyiss ajtót senkinek:)
4/20 Dogmatix91 válasza:
Kecskeszar piramisban aztán levezetésnek nyúlszar. Ha már koxolni akarsz akkor miért nem tudsz elolvasni 1-2 fórumot (ne adj Isten könyvet) a témával kapcsolatban?
5/20 A kérdező kommentje:
Olvastam rengeteg fórumot, de hát ahány ház, annyiféle szokás....Ezért is tettem fel a kérdést, mert itt vannak hozzá értők, hogy akkor mégis melyik szemes szteroid ami úgymond jóféle...Egyébként meg itt csak beszélgetés megy, nem pedig vásárlás és ajánlás, csupán véleményt kértem ki, tehát nyugodtan lehet írni bármit...
2013. dec. 23. 13:38
6/20 anonim válasza:
Az összes szemes takarmány egy rakás sz...r, több kárt okoz mint hasznot, de a te egészséged, azzal teszed tönkre amivel akarod. .. Meg a legnagyobb baj hogy hamisítotják mindet, úgy mellékesen elárulom hogy pl a naposim-t már évek óta nem gyártja Románia, úgyhogy el lehet gondolkozni ezen!
7/20 A kérdező kommentje:
Akkor mégis csak marad a Danabol?
2013. dec. 23. 14:22
8/20 anonim válasza:
Azért, mert leírta hogy ne szedjen szemest, inkább szúrjon, tuti nem ültetik le. A kokszot ugyan úgy árulják, volt az országban vagy 5000 eladó, hányat hallottál hogy lecsuktak?
9/20 anonim válasza:
Ezen most jót nevettem 3-as válaszoló :D Feldobtad a napom.
10/20 anonim válasza:
Miért szteroid?ha rossz a genetikád kuka az egész és egy nagy adag kockázatot vállalsz a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!