11/16 anonim válasza:
mondjuk a mostani képen lévő csávó, nem is olyan izomtömegű , sűrűségű, erezettségű, mint amit a kérdésedben is linkeltél...
12/16 anonim válasza:
csak a velemenyedre vagyok kivancsi
13/16 anonim válasza:
Minek akarnál olyan lenni?Totál felesleges semmi haszna,senkit nem érdekel.De ilyen lehetsz naturálban is és legalább van értelme meg haszna http://www.youtube.com/watch?v=vQ-Lte4HDDw
14/16 anonim válasza:
akit linkeltél 68 %-os talán elérhető jó genetikával, de nem lepődnék meg, ha ott s cucc lenne. Amióta te itt kérdezel ilyeneket, hogy ki naturál meg ki nem már régen el kellett volna akkor érned neked is ilyesmit. Vagy pl én 28 év edzéssel, fullos étrendel sem vagyok a közelében. Akkor azért elgondolkodtató, hogy mit lehet elérni, nem?
De azért nincs értelme találgatni, mert attól, hogy valaki magáról azt állítja, hogy naturál még bármit nyomhat, nem vagy ott egész nap vele, hogy lásd, hogy nem koxol. Mondani, írni bármit lehet. Még naturálos cikkeket is lehet írni telenyomott farizommal.:)
16/16 anonim válasza:
Ebben a gyerekben bent van vagy 20 ml tren, meg egy csomó tesztoszteron, vinyo, vagy lehet növi is, de az nem biztos mert szép lapos hasa van. . Amúgy jó a forma, sokan még cuccal se néznek ki így. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!