Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Még most van rajta kb.20-15...

Még most van rajta kb.20-15 kiló súlyfelesleg. Évekig tartó kemény munkával lehetek valaha fitness model?

Figyelt kérdés

17/L

Súlyfelesleggel küzdök, sajnos sehogy nem akarnak tőlem megválni a fölös kilók. :( évek óta szenvedek vele.

Minden álmom,hogy fintes model legyek mint pl. Nagy Bettina.

Ha nagyon kitartó leszek szerintetek valaha elérhetem a célomat?

2013. dec. 14. 00:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :))
2014. jan. 8. 20:06
 12/13 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani neked, hogy ne foglalkozz a negatívumokkal. Mi magyarok a többi néphez képest nagyon is passzívak vagyunk és ez többször is bebizonyosodott. Aki nagy sikereket ért el az életében, valószínű!eg egyszer sem jajgatott és panaszkodott, hogy "úgy sem sikerül" NINCS ILYEN! Minden fejben dől el! A profik is voltak egyszer kezdők, sőt nagyon sokan vannak, akik a nulláról kezdték és a csúcsig jutottak! Soha ne hagyd, hogy bárki azt mondja neked, hogy nem lehetsz az, aki lenne akarsz, mert ezen a világon semmi sem lehetetlen! Pozitív pozitívat vonz, tudod fizika, mágneses erő. El sem hiszed milyen csodálatos életet teremthetsz magadnak csupán hittel. Nekem beválik, sok sikert neked is! (és bocsi túlságosan ezotéria fanatikus vagyok, de ez így van!) :)))
2014. okt. 16. 23:47
 13/13 anonim ***** válasza:

15-20 kilo leadásához nem kell évekig tartó kemény munka, legalábbis ideális esetben.

Ha az étrended és az edzésed jól van összeállítva akkor sztem is hormonális probléma lehet. Pl szedsz e fogamzásgátlót? Ha nem, akkor ne is szedj ezentúl sem. A rosszabb minőségű húsokban is elég sok műhormon van ami a szervezetbe be tud kavarni, tehát jobb a bio vagy háztáji. Meg még azt is megnézhetnéd hogy nem vagy e valamire allergiás vagy érzékeny. Bár orvosok csak az allergiát nézik, az érzékenység kiderítése nem náluk történik.

A Maca por amúgy nagyon jó hormonharmonizáló, ha az étrendre nagyon figyelsz és mellette macát szedsz akkor pár hét-hónap alatt beállítja a hormonrendszert

Szerintem nyugodtan fogyassz gyümölcsöket délelőtt, pl evés előtt 1-1 almát, mert beindítja az anyagcserét, segíti az emésztést. Persze ezt csak eleinte vagy hetente néhányszor, ha már a közelében vagy a megfelelő alaknak és az anyagcseréd is jól működik akkor persze már a gyümölcsfogyasztásra is figyelnie kell egy fitness modellnek

Azt nem írtad hogy kenyeret eszel e, ha igen akkor lehetőleg hagyd el...

Mozogj minél többet, nagyon sok szabad levegőn végezhető sport van, vagy ott van pl az aqua fitness, ami sztem nagyon jó alakformálásra, ráadásul ízületkímélő, tehát nem terheled magad vele. Ha mindezek segítségével sikerült a szervezeted jó irányba terelni akkor sztem gondolkozhatsz személyi edző felkeresésében, de amíg magadtól nincs benned elszántság arra hogy elkezd addig csak pénzkidobás a személyi edző. Bár régi kérdés, tehát nem tudom hol tartsz azóta.

2014. dec. 4. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!