Bereczki Krisztián mennyire jó személyi edző?
személyi edző melót vállal?
akkor gondolom le van égve, mert nem így futott neki a szekér, vagy inkább azt tudom elképzelni, h nem a megélhetésért vállalja ő, hanem így is nő a népszerűsége,
Nekem Nyíregyháza kb. egy óra kocsival, szóval nincsen túl közel,de annyira messze sem.
Kb. mennyibe kerül ez a személyre szabott edzés? És ezt minden óra után vagy pl. havonta kell kifizetni?
Egy óra nyugodtan rá számolhatsz olyan 2000-2500Ft-ot, és ne várj tőle csodákat, szerintem kicsit drágába lenne neked ez az egész, mivel még autókázol is,
A fizetés meg szerintem hetibe kell számolnod, bár az egyén függő,
Szerintem jobban jársz ha a közelben keresel egy termet, vagy állj neki magadtól kardió edzéseknek, kocogj vagy hasonló,
Hidd el az sokkal jobban égeti a zsírt, és még az álló képességet is jócskán javítja, mint hogyha egyhelyben álsz és egy Rudat, vagy egy súlyzót emlegetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!