Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a dolgokról?

Mi a véleményetek a dolgokról?

Figyelt kérdés

Üdv.

Tömegelésen vagyok, pontosan kiszámolt étrendel.

Nos a tervezett kiegészítők :

Vitamin Készletem : Mega Daily One + Vitamin C (Mega helyett ha tudtok valami ütőset még és olcsóbbat írd meg)

MyProtein: Impact Whey Protein (Fehérje) + Full Force: Carb-F (Nem engedhetem meg a VitarGO-t, anyagiak miatt)

Izületvédő : Joint-X Complex (Ezt nagyon régóta használom)

Creatine Monohydrate (Tömegelés vagy szálkásításkor éri meg a kúrát megcsinálni ? )

Ezekre kérnék véleményt, hogy jól döntöttem-e, mielőtt írsz vedd ezt figyelembe :

- Nem vagyok gazdag, kb ennyire bírja a zsebem

- Ha tudsz jobbat és ebben az árban írd meg nyugodtan

A másik dolog mennyi időt szoktatok várni a sorozatok és a gyakorlatok közt ? Gondolom egyénfüggő ?

És nagy köszönetet szeretnék adni : clint , saxx , gyurokaaaa nevezetű emberkéknek, hogy segítenek nekem !

2013. dec. 9. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:

A kiegészítők jók lesznek, a kreatinnak megvan az előnye tömegelés, és diéta alatt is, a monohidrátot mégis inkább tömegeléshez javasolnám.

Sorozatok közötti pihenő: kis izomcsoportoknál 30-45 másodperc (persze ne számolom, érzésre), mellnél, lábnál az alapgyakorlatoknál 2-3 percet, izolációs gyakorlatoknál 1-2 percet.

2013. dec. 9. 19:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon szépen a dolgokat :)
2013. dec. 9. 19:57
 3/4 clint ***** válasza:

sztem a kiegészitők rendben vannak, a carb-f nem roszabb a túlmimifikált vitargotól, külömbséget nem észlelsz ugysem.

Szeretem a myproteint de nem az impact wheyt, de megértem pénz beszél.

Én a sorozatok és gyakorlatok között is minél kevesebb pihenőben hiszek... sztem annak, hogy lemegyünk a terembe és pofázunk telefonálunk meg bámulunk és aztán rajok vagyunk mert másfél óráig edzettünk nincs értelme...

Nálam az edzés 30-45 perc.

2013. dec. 9. 20:26
 4/4 clint ***** válasza:

jah kreatin diétában..

kreatin etil észter vagy kreatin malát, ph kreatin stb azaz az ujabb generációs kreatinok segíthetnek az izomveszteség akadályozásában. Ezeket is 2-3 grammos adagokban elég naponta párszor.

Viszont a monohidrátot nem ajánlom, leterhelheti a gyomrot,nem is szívódna fel, diétánál ez nem jó mível kevés a ch...

2013. dec. 9. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!