Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jumbo professional, vagy...

Jumbo professional, vagy Brutal Gainer?

Figyelt kérdés

7 hónapja edzem heti ötször, és eddig zöld Jumbot használtam és 60-ról 75 kilóra híztam. Már nem szeretnék ilyen mértékben hízni, de még 15 kilót fel akarok szedni, melyiket tömegnövelőt ajánlanátok? Vagy van más amit ajánlotok?

Előre is köszi!

2013. dec. 9. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Jumbo
2013. dec. 9. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Kaján múlik, nem a tömegnövelőn, veheted bármeilyiket, nem lesz nagy különbség.
2013. dec. 9. 13:23
 3/7 clint ***** válasza:

egyik se....

a jumbo tul zabos meg cukros, a brutal meg túl cukros... :D

De ha választani kell mindenképp akkor a brutal.

2013. dec. 9. 13:50
 4/7 A kérdező kommentje:
A kaját is ahogy tudtam rendbe szedtem, írtam, hogy mást is ajánlhattok.
2013. dec. 9. 14:06
 5/7 clint ***** válasza:

itt mindenki a tömegnövelő ellen van, mert össze tudod dobni az alapanyagokat te is otthon... ez mind igaz is, de azért azt ne felejtsük el, hogy vannak egyszerűbb dolgok is...

Na most a jumbo nem jó, személyes véleméynem szerint semmire, max reggelire, de minek innád azt amikor enni is lehet és miért ilyen drágán és cukrosan? Zabot ne fogyasszunk edzés után. Ennyi.

A brutal az íze alapján szölőcukrot és fruktózt tartalmaz nagy arányban... mindkettő olcsó szénhidrát és egyszerü, a fruktózt pluszba nem tudom miért divat belerakni mert az izmoknak sem jó, könyebben megy zsírba...

Szerintem a jobb ch források turmixba maltodextrin, vagy maxy waize.... ha többet szánsz rá vitargo és palatinose.

ha nem szeretnéd otthon összepakolni akkor ezeket tudom ajánlani, amik nem cukrosak:

FA extreme mass effect (malto, vitargo, tejsavó)

FA MAss core (malto, vitargo többfle tejsavó, peptoptro)

Gaspari real mass (malto, tejsavó, tojás és tej)

Carnivor mass (malto, waxy marhafehérje)

Nutrabolic mass fusion (waxy, malto, nagyobrészt tejsavó izolátumok)

Ezek nagyon nagy szénhidrát tartalmu tömegnövelők, itt mindenki a kevesebb cht ajánlja, sztem hülyeség mível 75 kilósan igenis könyebb folyékonyan bevinni a nagyobb ch mennyiséget, és bár a maltot is cukornak mondják mindenképp összetettebb mint a dextróz, és garantálom, hogy nem fogsz zsírosodni tőle...

ezen kívül ezek 5-7kg körüliek és még ígyis olcsóbbak a brutalnl vagy jumbonál...

sok sikert!

2013. dec. 9. 15:16
 6/7 tap bela ***** válasza:

Én meg azt mondom,

vegyél glukofastot, nagy GI indexű malto.

Vegyél minőségi whey proteint (felejtősek a cukrozott, szójás, glicines, taurinos) hülye-ségek.

Vegyél kreatint és saját magad összedobod.

Sokkal de sokkal ocslóbb lesz, és az arányokat Te magad tudod beállítani. Ehhez olyan nagy ész nem kell.

2013. dec. 9. 16:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben még gondolkodom, köszönöm a válaszokat! :)
2013. dec. 9. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!