Mit jelent az szteroidoknál hogy hamisított és eredeti?
Figyelt kérdés
Többször is olvastam, hogy pl: Danabolnál van eredeti meg hamisított...meg hogy egyre több szteroidot hamisítanak...de most akkor ez mit is jelent tulajdonképpen? a hamisított nem is szteroid és semmmit nemér? vagy hogy van ez?2013. nov. 27. 16:57
12/13 anonim válasza:
4et nőtt kettőt visszaesett, fasza. az összsen 2 centi.
ha rendesen edz, akkor is nött volna ennyit a balf4sz...
persze ha 58 centiről lett 62, aztán visszaesett 60ra, akkor nem szóltam :D
13/13 anonim válasza:
Danabolt akkor se ennék ha fizetnének érte, nem kevés mellékhatása lehet, pl nõi mell. .. szerintem ez épp elég visszatartó dolog! Tavaly két emberke járt így a városban, aztán meg mentek a kórházba hogy valamit csináljanak velük, de hát ott már csak a plasztikai mütét segíthet.. Ha már cuccozni akar valaki, akkor csak szuris, meg visszaállító a végén, de ha csak hobbiból edz vki, akkor nagyon felesleges egy két centiért ... Meg egy rendes kúra nem 10-20 ezer forint, inkább vegyél húst meg fehérjét belõle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!