Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik a legerősebb anabolikus...

Melyik a legerősebb anabolikus szteroid?

Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 21:39
1 2
 11/15 anonim válasza:
Anadrol 50 Anapolon 50 meg még sok van de ezek a durvák közé tartoznak... De miért érdekel?
2013. nov. 26. 15:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdezd Walter White-t (alias Heisenberg), tuti főz neked valami frankót.
2013. nov. 27. 09:52
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Csak érdekelt:)
2013. nov. 27. 13:26
 14/15 anilla1 válasza:
Üdv!Ezt úgy szokták mondani,h minden an.szt.-nak van egy anabolikus és egy androgén hatása.Az anabolikus hatás egyszerűen lefordítva az,h mekkorát nősz tőle,az androgén hatás a káros hatást jelöli,(nagyon egyszerűen elmagyarázva).Általánosan el lehet mondani,h magas anabolikus hatás mellé,erős androgén hatás párosul.Én az ampullás készítményeket "javaslom".A szemesek inkább károsabb hatásúak,több benne a szemét,a hamisítvány.Van benne tapasztalatom.Manapság nehezebb beszerezni őket,de mindenre van megoldás. :-D Remélem tudtam segíteni. Üdv:én
2013. nov. 27. 17:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Mivel te anabolikus szteroidot kerdeztel nem mas peptid novi egyeb szarmazekot igy megvalaszolhato azert.szerintem a trenbolone de ezt sok tarsam meg tudja erositeni:Dmetilteszto.oxymethalon ezek a legerosebbek.aztan vannak meg finomsagok mint pl a dnp.epo.hexarelin.finarex.lasix.inzulin.de ezek mar nem szteroidok
2013. nov. 29. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!