Tegnap óta szedem a creatort és ma reggel fölkeltem bevetem és nagyon rosszul lettem fájt a mellkasom meg a szívem úgy vert szerintetek miért? Most megyek edzeni szerintetek bevegyem a második adagot vagy ne?
Nem hinném, hogy a creator okozhatna ilyet. Eleve 1g kreatin van csak 1 kapszulában, ami lófütyi. És kellene feltöltéskor napi kb 20g kreatin. És az sem okozhat gondot, nem hogy pár gramm kreatin a pár kapszula creatorból. Tudod mit? Most hagyd pár napig, majd megint kezd el használni és meglátod, hogy az okozta e. De szerintem nem.
És máskor normális kretin monohidrát port vegyél, ne gazdaságtalan kapszulás sza rt.
Szerintem azt se tudod mi az a kreatin.
Hiába dicsérik, az összetétele szar. Vagy hazudott, aki dicsérte, vagy nem attól fejlődött.
Akkor minek kérdezed meg, ha nem hiszel az itt válaszolóknak? Megkérdezed, hogy egyed e, erre beveszed most is. Na, de nekem tök mindegy, csak akkor nem kell kérdezni, ha te ennyire okosnak gondolod magad.
Ja, sokan dicsérik és még többen nem. Ennyit erről.
De gondolkozhatnál is kicsit. Mi van benne? Semmi: 1g kreatin monohidrát 1 kapszulában. Párszáz grammos kapszuláért fizetsz 4 ezer ft-ot, amennyiért 1 kg monohidrátot is kapsz por formában. Ugyanazt a port teszik a kapszulába is, ne legyen kétséged. És te megveszed 10-szeres áron. Akkor egyed, ha nemeked így megéri, de más, aki kicsit is számol, az port vesz, nem kaszulás cuccot. Erről ennyit.
Van benne zöld tea, guarana, amik koffein források, úgyhogy ha érzékeny vagy a koffeinre, lehet hogy ettől volt. Ha ismét előfordul és nem jó, ne szedd. De lehet, hogy hozzászoksz, olyan sok koffein nem hiszem hogy van benne.
Amúgy tényleg nem éri meg, kreatin arany áron, csilivili leírással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!