Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tegnap óta szedem a creatort...

Tegnap óta szedem a creatort és ma reggel fölkeltem bevetem és nagyon rosszul lettem fájt a mellkasom meg a szívem úgy vert szerintetek miért? Most megyek edzeni szerintetek bevegyem a második adagot vagy ne?

Figyelt kérdés

2013. nov. 23. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy a creator okozhatna ilyet. Eleve 1g kreatin van csak 1 kapszulában, ami lófütyi. És kellene feltöltéskor napi kb 20g kreatin. És az sem okozhat gondot, nem hogy pár gramm kreatin a pár kapszula creatorból. Tudod mit? Most hagyd pár napig, majd megint kezd el használni és meglátod, hogy az okozta e. De szerintem nem.

És máskor normális kretin monohidrát port vegyél, ne gazdaságtalan kapszulás sza rt.

2013. nov. 23. 11:09
 2/8 A kérdező kommentje:
nagyon sokan dicsérik ezt a terméket ezért vásároltam ezt a terméket pont most vettem be egy 15 percre és nem megyek is edzeni lassan még oda érek egy 10 perc és meg is van a fél óra
2013. nov. 23. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem azt se tudod mi az a kreatin.

Hiába dicsérik, az összetétele szar. Vagy hazudott, aki dicsérte, vagy nem attól fejlődött.

2013. nov. 23. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor minek kérdezed meg, ha nem hiszel az itt válaszolóknak? Megkérdezed, hogy egyed e, erre beveszed most is. Na, de nekem tök mindegy, csak akkor nem kell kérdezni, ha te ennyire okosnak gondolod magad.

Ja, sokan dicsérik és még többen nem. Ennyit erről.

De gondolkozhatnál is kicsit. Mi van benne? Semmi: 1g kreatin monohidrát 1 kapszulában. Párszáz grammos kapszuláért fizetsz 4 ezer ft-ot, amennyiért 1 kg monohidrátot is kapsz por formában. Ugyanazt a port teszik a kapszulába is, ne legyen kétséged. És te megveszed 10-szeres áron. Akkor egyed, ha nemeked így megéri, de más, aki kicsit is számol, az port vesz, nem kaszulás cuccot. Erről ennyit.

2013. nov. 23. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Van benne zöld tea, guarana, amik koffein források, úgyhogy ha érzékeny vagy a koffeinre, lehet hogy ettől volt. Ha ismét előfordul és nem jó, ne szedd. De lehet, hogy hozzászoksz, olyan sok koffein nem hiszem hogy van benne.

Amúgy tényleg nem éri meg, kreatin arany áron, csilivili leírással.

2013. nov. 23. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem a kreatin tartalomtól volt ez biztos, mert alig van benne, de ennek a 20 szorosától se lenne ilyen hatás. A creator tartalmaz stimulánsokat, koffein és zöld tea pörget, niacin pedig okozhat bőrpírt, aki nem kávézik és nincs hozzászokva, annak lehet hogy okoz ilyen gondokat. Egy adag, amit írnak 2 kapszulában igaz nem nagy mennyiség. Ennek a terméknek én se látom sok értelmét, rengetek kiegészítőbe beleteszik ezeket a stimulánsokat, amibe semmi keresnivalója nincs. Az igazi oka szerintem az, hogy ezt rögtön érzi az ember és azt hiszi frankó a termék, biotech is teszto,zsírégető meg mindenféle vacakba beleteszi a niacint is
2013. nov. 23. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
2-t kapszulát vettél be? legközelebb csak egyet és fokozatosan növeld, ha már megvetted. Gyorsan hozzá szokik a szervezet a prögetőkhöz, később már lehet hogy ennek többszörösét se érzed meg. De inkább vegyél Kreatin Monohidrát port is, amiből pl. az MHN fél kilósa 2500Ft-ért ezerszer többet ér, mint ez a vacak és az biztos nem pörget, mert csak kreatin van benne. Mellesleg szerintem jobban oldódik az MHN kreatin, mint a Scitec, ami 2-3szor annyiba kerül.
2013. nov. 23. 12:24
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...már megvettem most már beszedem amúgy igen égett is az arcomon a bőr most mikor edzés előtt bevettem akkor nem éreztem csak reggel
2013. nov. 23. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!