Ezt így meglehet oldani?
Szóval, szeretem a tornát, és érdekel az akrobatika, de gyengusz vagyok sajna. Pár hónapja csináltam magamnak egy fekvőtámaszos otthoni edzést, azóta már elbírom magam a gyűrűn, és a kötélen is. Tesiből telepgyakorlat van, és bár érdekel és szeretem a kézen/fejenállást, úgy érzem ott nincs elég időm gyakorolni, és nem akarok a hamarosan lévő felmérésen egyest kapni. Úgy döntöttem a kettő közül a fejenállást mutatom be, de nem tudom, hogy itthon, a szobámban mennyire lenne biztonságos gyakorolni, főleg hogy ebben a szobában ilyen csempeszerű, kemény padló van. A tanárom szerint meg tornaórán kell gyakorolni, mert ott van szivacs, meg elég hely. De én itthon most a hétvégén szeretném gyakorolni legalább a falnál. És ezért szeretném tudni, hogy ha pár pokrócot, még ha vékonyabbat is, de esetleg félbehajtva odarakok, az már elég biztonságos, vagy CSAK szivaccsal jó, ami meg nincsen? Előre is köszönöm a válaszokat, esetlegesen a tanácsokat!
17/F
1# köszi!
2# Hát, röviden szeretek írni, és így sokszor, akár van értelme, akár nincs, leírom a teljes indoklást...vagy legalábbis jó részét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!