Meddig lehet valaki fitness modell?
Pontosabban, meddig érdemes ezt elkezdeni? :) nem rég múltam 21, lány vagyok, sajnos elég vékony alkatom van. Nem rég jártam konditerembe, kaptam teljes átmozgató edzés tervet, de a vizsgák miatt abba hagytam.. Szóval nincs sok izom rajtam. :) Lehet még esélyem?
A válaszokat előre is köszönöm!
az egyik leghíresebb fitt modell jennifer nicole le 28 évesen kezdett edzeni 2 gyerek után 98 kilósan.
amit lehet megnyert és a szakma legjobban kereső sportolója még 40 körül is,de már nem versenyez pár éve,úgyhogy nem vagy lekésve.
Köszönöm a gyors válaszokat! Abban még tudtok segíteni, hogy ezt hogy lehetne elkezdeni?
Már az elején keressek olyan személyi edzőt aki versenyre is készít fel, vagy először folytassam a konditerembe, hogy ne "üres kézzel menjek" es csak azután keressek?
Anyagilag mennyire bírható? (Étrend+edző stb.)
mi lenne, ha elkezdenél edzeni rendesen?
nemrég kezdted, de már abbahagytad? Milyen hozzáállás ez? Másnak munka, család mellett van ideje edzeni, neked pár szaros vizsga miatt nincs? ez akaraterő, hozzáállás kérdése.
Hiába fogadsz fel edzőt, ő csak megmutat néhány gyakorlatot, meg ír neked egy edzéstervet. De akaratot, elkötelezettséget, szívet nem taníthat...
A pár szaros vizsga tette lehetővé, hogy végzettségem es munkám legyen. Vizsga alatt 3-4 órákat aludtam egy nap.. Ne haragudj, hogy ezt a kevés órát alvásra szántam :)
A többieknek köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!