Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 15 éves fiú vagyok 185 cm,74-7...

15 éves fiú vagyok 185 cm,74-75 kg, egy nagyon kicsi zsír van a hasamon (többi adat lent). Mit ajánlanátok, hogy rövidebb idő alatt erősödjek és kocka hasat érjek el?

Figyelt kérdés
(diétát nem igazán szeretem, mivel sokat eszem (fehérjét, szénhidrátot, zöldséget, gyümölcsöt, napi egy csokit/csokipudung), több mozgás jöhet)Heti 3-4 alkalommal járok vívóedzésekre(5 éve versenyszerűen űzöm) a sulim konditermébe heti 1x járok(csak ennyiszer tudok jelenleg sajna),igazán jó futó vagyok közép és hosszú távon,de rövid távban is jó vagyok.Tervezek úszni eljárni szombatonta 1000-1500-m-t gyorsúszásba.

#hasizom #Gyúrás?Kocka has
2013. nov. 16. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:

A legjobb, amit tehetsz az, hogy egész testre edzel, és nem kezdesz el ész nélkül szálkásítani. Előbb elkezdesz tömegelni, hogy legyen rajtad izom(így van értelme a szálkásításnak), aztán tavasszal meg elkezdesz diétázni.

Tavaszra felmész olyan 83-85 kilóra, az már egy egész jó forma lehet nyárra(de akár folytathatod is a tömegelést nyáron is, ha nem vagy még igazán jó).

Egész testre eddz, étrenddel!

2013. nov. 16. 14:00
 2/3 A kérdező kommentje:
1.válaszoló köszönöm a választ!
2013. nov. 16. 14:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazán nincsmit.
2013. nov. 16. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!