Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hajlított karú függés?!

Hajlított karú függés?!

Figyelt kérdés

Hogyan érdemes gyakorolni,készülni, mi a helyes technikája ennek a feladatra?

Alkar és bicepsz heti 3x?

2013. nov. 14. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Most mi van? Miért kell neked hajlított karral függened? Ezt most nem értem. Ez valami verseny? És erre akarsz heti HÁROM!!! Alkar és bicepsz edzéssel edzeni?
2013. nov. 14. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Amúgy gyakorold a hajlított karú függést és annyi, azzal a leghatékonyabb rákészülni.
2013. nov. 14. 20:02
 3/7 A kérdező kommentje:

felvételi...

Jelenleg 45-50ms megy, 73 lenne a cél.

2013. nov. 14. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Értem.

Akkor csináld azt, amit az előbb írtam! Gyakorolj, és majd meglátod, hogy egyre tovább fogod bírni. Nem kell külön bicepszezni meg az alkarozni.

2013. nov. 14. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak nem katonának készülsz? :)

Alkarra ne eddz külön, időpazarlás amíg nem súlyokat akarsz emelgetni. Próbálj meg teljes mozgástartományban dolgozni húzódzkodásnál, piramisgyakorlat a legjobb kezdés szeritem ( 1 húzás, lejössz -2 és lejössz -3 és lejössz stb stb , ezzel juss el 8-9-ig, természetesen visszafelé is kell menni!). Ezen felül szűk kéztartásban végzett húzódzkodások, főleg felső fogással, széles tartással nyak mögé, majd később muscle up, ilyenek. A hát viszonylag gyorsan fejlődik, a 73 másodperc nem olyan sok ha tényleg készülsz! 3-4 hónap és simán megvan, ha fejben is rendben van, és soha nem adod fel!

2013. nov. 14. 23:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Rendőrség :)

Ennél a gyakorlatnál nem csak a váll és a bicepsz dolgozik?

Köszönöm a tippeket.

2013. nov. 15. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Soha nem dolgozik csak a váll, vagy csak a bicepsz, de a kettő együtt sem, kivéve ha kondiban gépen izoláltan edzel. A tested egészben egy gépezet, húzódzkodó gyakorlatoknál az alkarizmok, a rotátorköpeny hátsó szakasza, a válldelta, a nagy hátizmok, rombuszizmok és a bicepsz dolgozik egyszerrel. Minél közelebb teszed a kezeid egymáshoz, annál jobban kiveszed a nagy hátizmokat, minél szélesebben fogod, annál inkább a rombuszizmokat mellőzöd (ezt nem érdemes, ezek sokkal fontosabbak neked). A váll rotátorköpenye pedig csak stabilizál, egészen addig amíg nem mész mellkasig vagy fölé (muscle up).
2013. nov. 15. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!