Milyen gyakorlaton jól bokára?
Figyelt kérdés
A hatalmas bokám mindenemet felnagyítja, és nem tudok vele mit kezdeni. A lábammal már nincs baj, csak a bokám rontja az összképet. Erre milyen gyakorlatok jók? Vádligyakorlatok, vagy nem is tudom...?2013. nov. 9. 11:28
1/7 anonim válasza:
A bokádat, lábszárad csontos, inas részét nem fogod tudni semmivel változtatni. Zsír is csak igen erőteljes fokú elhízásnál megy rá valamennyi.
3/7 anonim válasza:
Pont erre gondoltam :)
Szerintem az sem egy szerencsés dolog.
4/7 A kérdező kommentje:
Az viszont elég valószínű, mert nagyon zavaros a folyadékbevitelem:\ Naponta kb 1 pohár vizet iszom, de sokszor van hogy semennyit. Néha viszont egy nap akár 2 litert is. De nagyon ritkán. Egy méregtelenítés segítene?
2013. nov. 9. 14:17
5/7 anonim válasza:
Ja. Glutén, nátrium glutamát, tejfehérje nevű mérgek elkerülése sosem árt.
Nyomkodd azért meg a bokád, ott marad az ujjnyomod?
6/7 anonim válasza:
Fú, ez nagyon rossz, főleg, ha sportolsz is.
A 2 litert meg ne úgy írd, hogy "akár", mert ez még mindig a minimum. 3-4 liter víznek le kellene mennie naponta, 20 testsúlykilónként egynek legalább, de ez a hőmérséklettől, aktivitástól függően még emelkedhet. Először is ezt a bevitelt nem ártana normalizálni.
Menj el, csinálj egy labort. Nézd meg az értékeidet, hogy rendben vannak-e.
Ödémásodik a bokád? Mert az már régen rossz. Reggelente nem kelt vizelési inger?
Persze nem akarom beléd ültetni a félelmet, de azért nézesd meg magad.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem marad ott az ujjnyomom. Nem ödémásodik, de nem lepődnék meg ha az következne. Egyszerűen nem érzem ha szomjas vagyok. Tavaly kezdődött, akkor rengeteg egészségügyi problémám volt, de a legtöbb már megjavult, vagy enyhült. Ez nem. Csak azon kapom magam hogy pillanatok alatt leesik a vérnyomásom, gyakran rosszul vagyok, van hogy el is ájulok. Nagyon szeretnék változtatni ezen, de mikor egy nap megittam 6 pohár vizet, már hányingerem lett. Tényleg csinálnom kéne labort, de előtte még megpróbálom fokozatosan növelni. Köszönöm a válaszokat!:)
2013. nov. 9. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!