Ez a kategória a fogyókúra rovat sorsára fog jutni?
Mostanában egyre több olyan kérdés van, amiket fél óráként feltesznek (edzésterv, felosztás, tömegnövelő vs fehérje, hogy-formásodjak-popsira-hasra-agyra stb.)
A kérdezők nagy százaléka 12-16 éves és a válaszolók kb. fele ennyiek értelemben. Tisztelet a kivételnek, mert vannak fent tapasztalt, segítőkész felhasználók! És most nem csak Montezre gondolok!
Jut eszembe Montez, talán már ő is belátta hogy ez a topic süllyed és még időben elhagyta a hajót mielőtt belefullad a sok hülyeségbe. Eddig én is naponta többször felnéztem ide, hogy tudok-e valakinek segíteni, de már inkább a fejemet fogom, a kérdéseken + nem fogom többször leírni újra és újra ugyanazt a dolgot 1 órában ötször.
Leendő kérdezők: van fent egy keresés mező, oda írjátok be azt az 1-2 szót amivel kapcsolatban kérdésetek van, vagy görgessetek lejjebb, mert már sokszor megtárgyaltuk ugyanazokat a gyakori problémákat amik akadályként merülnek fel eme sport közben!!
Igen, nekem is néha tököm tele van az ilyen "Hogyan lehetek izmos?" "Mondanátok edzéstervet?" "Asszimetrikus vagyok!" "1,7 kilót nyomok fekve, jónak számít?", stb.
De mindig felvidít a tudat, hogy vannak mások is, akik ugyanúgy fogják a fejemet, mint én. :)
Ezt nagyon átérzem én is, kérdező.
Egyrészt azt, amit írtál, hogy sok google és gyk kereső szintű kérdés van, valamint azt, hogy a hozzáértők egyre kevesebbet néznek fel ide. Ennek tetejébe jött egy csomó megrögzött, radikális eltéréseket állító névtelen, és sima troll is ebbe a kategóriába, akiket nem lehet elhajtani.
Az egyik azt állítja, hogy zabálhatsz cukrot meg fehér kenyeret egész nap, úgyis "ledolgozod", a másik azt, hogy lábra lehet heti 3x edzeni, a harmadik azt, hogy a saját testsúlyos edzéstől 50 kilós kis sz*rdarab maradsz, hiába kajálsz rendesen.
És lehetetlen velük ésszerűen vitatkozni, ők meg csak jönnek, visszaírni meg már fáradt mindenki, így nem is teszik.
Így valóban elmegy az ember kedve a válaszolástól.
A hülyék megállíthatatlanok, de nem szabad feladnunk, mert ott van végünk. Az egyre több marha egyszerre jó és rossz: jó azért, mert kevesebb a konkurencia, és egy kis ésszel bármelyik bármiben legyőzhető, rossz meg azért, mert tönkreteszik maguk körül azt a világot, amiben mi is benne vagyunk.
Én azt vallom, hogy ha zavar a sok hülye, akkor tegyünk is ellene valamit, legalább minimális szinten, pl. ha személyesen találkozunk eggyel, legalább hintsük el a valóság magvait, ha nem is tudjuk teljesen meggyőzni. Csak legyen leírva a jó is, főleg akkor, ha a rossz már le van. Ez is egy terület ehhez, itt is teszünk egy kicsit, ami azért szerencsére több, mint a semmi. Nekem nincs igazán jobb dolgom ehelyett, tehát ráérek :D
Ez a keresésképtelenség meg szerintem arra vezethető vissza, hogy nem elég értelmesek az emberek ahhoz, hogy egy passzív információhalmazból kiválogassák, ami nekik kell. Nekik személyesen az arcukba kell hallaniuk a választ, csak úgy értenek, ha értenek (több olyat is láttam már, hogy egy akciót képpel hirdettek, termékkel és árral, és megkérdezi kommentben, hogy mennyi az ár...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!