Szerintetek a Csuhai Jancsi koxol?
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 23:50
3/12 anonim válasza:
bírom ezeket a fogyatékos kérdéseket. és amúgy számít az ha koxol? élsportba nyilván kötelező, csak van aki bevallja, mint kathi béla, és álszent fa szkalapok is vannak, mint illés norbi.
4/12 anonim válasza:
Álszent fa szkalap? Szerinted akkor mégis hogy megy át a versenyek előtti doppingteszteken? Fogyatékos...
5/12 tap bela válasza:
A versenyek elnevezést kellene megnézni. Aztán minden versenyre kötelezővé kellene tenni a laborteszt vizsgálatot, és aztán ott állnának a bírók, hogy nincs kit pontozni?!?!
7/12 anonim válasza:
Azt olvastam boxol :D
írtam is volna hogy igen, jah miért ne :D
8/12 A kérdező kommentje:
a normális válaszokat köszönöm,de te fitymafejű harmadik kommentelő miért is fogyatékos a kérdés?mert nem tudom egyből szemre levágni a Janiról hogy koxol?gondolkozzál mikor okoskodni akarsz,vagy inkább akkor ne szólj hozzá sutyerák.tudod van különbség mikor az okos hülyéskedik,vagy a hülye okoskodik :) tippelj te melyik vagy :)
2013. nov. 7. 21:36
9/12 anonim válasza:
Nyilván aki ilyen szintet elért és versenyzö is, az tuti nem natural.. Na de azért a többi sportban sem azok a sportolók, õket miért nem nézi le senki? ?
10/12 anonim válasza:
#4-es, te gondolom valami 14éves helyi keménygyerek lehetsz, akinek nincs rálátása semmire. viszont amíg nincsenek meg az alapvető ismereteid se, addig nem kéne osztanod az észt, inkább tájékozódj. mit gondolsz, szerinted nincs olyan cucc, amit ne lehetne kimutatni, te debil állat? olimpikonok hogy mennek át a teszteken szerinted, mind naturál, mi? :D a danabolon és a tesztón kívül más is létezik...
ezért utálok idejönni, mert tele van okoshülyével a hely, nem lehet tudni ki ül a gép előtt, és az ilyen takony 14éves kis elmeroggyantak szórják itt az igét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!