Jumbo adagolása?
100% whey protein az a tejsavó fehérje, így van.
Az, hogy tartalmazzon-e kreatint, a Te döntésed. Ugyanis a kreatint lehet kúraszerűen, és folyamatosan is használni.
A kúraszerű használata szerintem sokkal célravezetőbb, ezért nem szeretem pl. a tömegnövelőket(az áruk mellett).
Az összes többi kieget beszerezheted külön. Olcsóbb is, mintha egybe megvennéd. Emellett célravezetőbb is.
Van még kérdés? :)
Az izolátum átmegy még egy plusz szűrésen, amely segítségével nagyobb tömegszázalékban lesz benne fehérje(a tejcukor pedig minimálissá válik).
Egy koncentrátum kevésbé bonyolult eljárással készül, kb. 70-80%-os fehérjetartalmú.
Az izolátum 90% felett van.
Ez nyilvá azt jelenti, hogyha egy árban lennének/ingyen kaphatnál izolátumot, akkor az izolátum sokkal jobb.
De én csalásnak érzem azt a 8-10 ezer forintot, amit ezekért kérnek(kilónként!), miközben alig jobb, mint egy koncentrátum.
én nem veszem dobozra, hanem adagokba veszem edzés után mindig:) 220 a koncentrátumos meg van egy olyan hogy anabolos asszem (azt is porobaltam) az is 220 , meg van a isolate az meg 240 szoval az a 20ft nem fog meg. azért kérdezem ,hogy szerinted melyik lenne a jobb ez a három fajta van.
illetve még azt kérdezném hogy a Mega Daily One Plus. multivitaminnak megfelel ?:)
Az ilyen edzés utáni adagok nem gazdaságosak, és nem is ismered annyira a terméket. Meg alapból fura, hogy az izolátum csak ennyivel drágább. Szerintem kérdezősködj kicsit, hogy milyen fajta, stb. De veheted azt, ha gondolod.
A Mega Daily One egy teljesen jó vitamin, korrekt áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!