Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jok a scitec termékek?

Jok a scitec termékek?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam már hogy nem jo de én már régota itt vásárolok.

Máshonnan vegyem?

Ezek vannak még a közelembe biotec,muscletec.

Honnan vegyek tápkiegeket?

2013. okt. 26. 22:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Eszem ágában sincs reklámozni a profigym áruházat ahol én vásárolok, mert kiderülne hogy miután rendeltél onnan egyszer, utána már brutális kedvezmény jár scitec cuccokra.

Pl monster100 ott 8200ft. Nézzétek meg máshol ugyanezt ;) Érdekes hogy a partner oldalon a legdrágább a Szkíta holmi

2013. okt. 27. 07:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Jó, de kicsit túlárazott. Fehérjéből 5kg-t érdemes venni, mert az még jó árban van.
2013. okt. 27. 09:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Azért irtam azt hogy maradok a scitecnél mert azt irtátok hogy jo ha azt irtátok volna hogy nem jo akkor máshonnan venném.
2013. okt. 27. 10:43
 14/17 dirtboy ***** válasza:

te tudod hogy hogy osztod be a pénzed de ha máshonnét vennéd akkor több pénzed maradhatna másra pl ízületvédőre,jobb vitaminra,kreatinra stb.

na mindegy ha neked ez így jó akkor jó,a lényeg hogy téged nem zavar.

2013. okt. 27. 10:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. okt. 27. 12:06
 16/17 viktorvarga ***** válasza:
A 2.3 kg os syintha 13 ezer.De az a lényeg hogy BSN-t,v ON-t....stb vehetek ugyanannyiért akkor mért vennék scitec-et?
2013. okt. 29. 21:17
 17/17 tap bela ***** válasza:

A BSN Syntha 6 az egy vegyes protein, és csak 50%-os fehérje tartalom!!! Tehát ha te ezt meg tudod venni 13.000Ft-ért, és mivel ez csak 50%-os fehérje tartalmú.

TEHÁT MAGÁT A FEHÉRJÉT AMI BENNE VAN meg vetted 11.300Ft/kg-os áron.

Ez valóban igen sza-r vásár volt. Az ON gold standard valóban nagyon jó protein ez tény. Csak, hogy a gaspari, és a carnivor mellett a legfertőzöttebb hamisítvány található belőle. 17.000Ft és 18.000Ft a hivatalos ára amit neves, hivatalos, nyugati nagykereskedőktől lehet megvenni.

2013. okt. 30. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!