Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet benne realitás?

Lehet benne realitás?

Figyelt kérdés

Kicsit több mint 2 éve edzem, kicsit megakadtam. A teremedző azt javasolta álljak át az izomcsoportok heti 2 megedzésére, pl: Hétfő A nap, kedd B nap, csütörtök A nap, péntek B nap.

Eddig az alap átmozgatáson kívül csak heti egyszer edzettem egy izomcsoportot. Van ennek realitása?

2013. okt. 26. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Testalkat, genetika függő.

Első körben inkább próbálnám "meglepni az izmokat"

Rövidebb pihenőidő, hosszabb pihenőidő, nagyobb súly kevesebb ismétlés, kisebb súly több ismétlés. Vetkőző sorozatok, szuperszettek, triszettek. Új gyakorlatok.

az izom elég hamar hozzá szokik egy sablonos edzéstervhez. érdemes olykor beújítani ezzel új ingert biztosítani. Nem muszáj azonnal többször edzeni.

2013. okt. 26. 18:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Az igazság: a súlyzós edzés előtt évekig kajakoztam, vízilabdáztam, így volt 1 alap izomzatom, az általad javasolt dolgokat pedig a súlyzós edzés kezdete óta csinálom (vagy mondjuk úgy mióta csak súlyzós megy), épp ezért gondoltunk az edző ismerőssel a heti 2 edzésre.
2013. okt. 26. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Naturálban jobban beválik a heti egyszeri edzés izomcsoportonként. Lehet kétszer is, de ez esetben kevesebb gyakorlat kell, mivel naturálban nem tudsz hamar regenerálódni. Ki kell próbálni és majd meglátod.
2013. okt. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!