Gyorsan fogynom kéne, hogyan?
Kb. 6 hét alatt kéne leadnom egy 7-10 kilót. 15/f 167 cm 85 kg a nagy része izom de van egy jó 10-15 felesleg amiből most annyit most leadnék amennyit csak lehet. Aktívan boxolok és nem akartam fogyókúrázni, hogy a maxot tudjam minden edzésen nyújtani de most elszakadt a bokaszalagom, szerencsére kis fokban és 6 hét bokarögzítő eddig pedig szeretnék lefogyni amennyire lehet szerencsére ha van egy súlyom azt megtartom. A sport mehet kis szinten szóval erősíteni tudok, de pl. futni meg ilyesmit egyértelműen nem. Előre is megköszönöm ha valaki benyom egy lmgtfy-t amit azonnal le fogok pontozni mert nekem konkrét tanácsokra esetleg teljes ütemtervre van szükségem, hogy mit csináljak, hogy ez a kis kényszerpihenő hasznos is legyen. Mármint come on ha valaki feltesz egy kérdést itt az azt jelenti, hogy túl debil beírni googlebe? Szerintem ez lealacsonyító dolog szóval az ilyeneket tényleg ha lehet hanyagoljuk pls.
Nade nagyon elkanyarodtam a témától szóval az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
Első lépés: Vedd meg ezeket --->
1. Olvass utánuk, hogy mik ezek!
2. Vegyél egy hónapos kondi bérletet!
3. Biztos találsz valakit aki segít majd neked az ezdőteremben. (edzésterv stb..)
4. A lényeg, hogy mindennap járj le!
Megjegyzés: Legyünk tisztában egy-két dologgal... Amit javasoltam, hogy vegyél meg, az csupa tiszta vitamin és erőbomba. A lényege, csak akkor vedd meg, ha mellette folyamatosan jársz edzeni. Különben semmit sem ér az egész.
Sok sikert!
Kérdező, neked szálkásító étrend kell. A szálkásító diéta lényege, hogy 3g/ttkg fehérjét ugyanennyi gramm ch-val és körülbelül 1g telítetlen zsírral, mint napi adag, szétosztunk minél több felé a nap folyamán, 2 óránkénti étkezéseket megcélozva.
A ch-t fokozatosan addig vidd le, amíg nem indul be a heti 0,5-1 kg fogyás. Annál több ne legyen, mert az már izomból lesz. Minden étkezéshez fogyassz minél több zöldséget is. Estefelé csökkentheted a ch adagodat, legutolsó étkezésnél teljesen kihagyhatod.
Fontos az erősítő edzés is (súlyzós, saját súlyos), hogy ne veszítsünk izomból, de ami a fogyáshoz igazán szükséges, az a heti 4, egyórás aerob edzés.
A legelső választ adótól kérdezem.....
" Megjegyzés: Legyünk tisztában egy-két dologgal... Amit javasoltam, hogy vegyél meg, az csupa tiszta vitamin és erőbomba. ...."
Amikor ezt írta mire gondolt? A nagy mennyiségben szóját tartalmazó fehérje és egy szénhidrát az mióta csupa vitamin?!?! Mert a két belinkelt termék sajnos ez!
Nekem csak az úszás jut eszembe.
Utána mehet mondjuk szobabicaj szépen fokozatosan, de futás, ugrálókötél, kettlebell egy ideig még nem jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!