Egy kg nem elég semmire. És nem egy tápkieg számít, hanem az egész napi étrend. Nem tartom jó tömegnövelőnek, mivel 30% alatti a fehérjetartalma.
2013. okt. 19. 14:40
2/12 dirtboy válasza:
1kiló semedig sem elég,leggazdaságtalanabb kiszerelés.
nem használtam,ilyet nem veszek mert nem éri meg,egyébként meg nem csodapor hogy 1kilótól bármit is észre vegyél magadon.
ez is csak kaja nézz utána miből van.
2013. okt. 19. 14:40
3/12 anonim válasza:
Nem az kell nézni,hogy hány kiló,hanem,hogy hány adag.Azért túnik ilyen olcsónak,mert csupán 15 adag.De pl.egy Power Whey 5700-ért 40 adag.Vagy az MHN Whey még olcsóbb,az 30 adag.
2013. okt. 19. 15:17
4/12 anonim válasza:
3., amiket írtál azok nem tömegnövelők, hiszen hiányzik a nagyobb szénhidrátmennyiség. Egyébként ez jobb megoldás, hogy veszel tejsavóproteint és edzés után ehhez teszel 40-50g gyors szénhidrátot, pl maltodextrint. Reggel pedig mehet a protein a zabpehelyre.
2013. okt. 19. 15:22
5/12 anonim válasza:
De, azt kell nézni, hogy hány kiló, ugyanis az adag egy teljesen semmitmondó tulajdonság. Egyénenként változik, hogy mennyi fehérje meg ch kell, így az is, hogy mennyi adag, tehát sokkal egyszerűbb egy tömegszázalékban megadott mátrixként kezelni mindent, és sokkal egyszerűbb adagolni is.
2013. okt. 19. 15:31
6/12 A kérdező kommentje:
hát vékony vagyok 183 cm és 53 kg.. elsősorban tömeget akarok magamra növelni mert konkrétan hasam sincs. természetesen helyes étrend betartásával!
2013. okt. 19. 15:36
7/12 A kérdező kommentje:
egy 60-65 kilóra felszeretném magam hozni.
2013. okt. 19. 15:40
8/12 anonim válasza:
Ez az adag dolog hülyeség volt mindig is. Ha 10 grammot írnak rá, akkor az egy adag?
Ha nagyon precízek akarunk lenni, akkor egy egykilós fehérjénél kiszámoljuk, hogy (80%-os) 800 gramm tiszta fehérje.
2013. okt. 19. 15:44
9/12 anonim válasza:
Szia!
Én ajánlani tudom ezt, használtam is.
Pár éve nagyon vékony voltam (189cm és 70 kg), étvágyam nem volt, rendszertelenül sportoltam.
Elkezdtem heti 3-4x úszni és mellette konditerembe járni (heti 2x). DE! sosem a napi ajánlott mennyiséget szedtem, csak edzés után, egy adagot.
Amit észrevettem:
Iszonyat megnőtt az étvágyam, 2-3 hét múlva sokkal többet bírtam edzeni. Meg is látszott rajtam, a testalkatomon is és a kilókon is. Fél év alatt 8-9 kilót szedtem így fel, és nem voltam hájas.
2013. okt. 28. 00:50
10/12 @bel válasza:
Én a zöld Jumbo-t ajánlom, a 4,4 kilósat. Én olyan 6-7 kilót szedtem fel vele. A Hypermassnak szerintem rohadt szar íze van, én alig bírtam meginni kondi után annyira édes. A Jumbo-nak meg nagyon finom kakaó íze van. Persze ízlések kérdése, van olyan ismerősöm aki meg szereti a hypermasst, de számomra ihatatlanul szar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!