Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől ilyen a tömegnövelőm...

Awful11 kérdése:

Mitől ilyen a tömegnövelőm állaga?

Figyelt kérdés
Most vettem egy 6,5 kg-os jumbo professionalt, és olyan lesz az állaga mint a homok amikor bekeverem. Nem oldódik fel rendesen és szemcsés marad. Ez normális? 400ml vízbe teszek 3 adagolókanállal. Idáig protein + dextróz ment és az rendesen feloldódott. Mit tudok vele csinálni? Esetleg tegyem bele először a 3 adagolókanállal és utána engedjek csak rá vizet?
2013. okt. 12. 12:50
 1/4 clint ***** válasza:

A zabpehely miatt...

Én szerintem a jumbo és fajtája a legroszabb tömegnövelő ilyen szempontból... Edzés után sosem ajánlott zabot fogyasztani, erre csinálnak belőle tömegnövelőt.

Az oka, az, hogy lehuzzanak mível a zba olcsó...

2013. okt. 12. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:

A zabliszttől talán, az szokott ilyet csinálni. De passz, nem volt még profi jumbóm.

Ha előbb rakod bele a port, hajlamos leragadni az aljára :D Ne tedd.

2013. okt. 12. 12:54
 3/4 A kérdező kommentje:
És ha több vízbe tenném akkor is szemcsés maradna? Mert úgy lehet jobban feloldódik.
2013. okt. 12. 13:24
 4/4 tap bela ***** válasza:
zab és még zab
2013. okt. 12. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!