Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Na, akkor most hogy is van ez?

Na, akkor most hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok. olvasgattam sokat a neten a napi es a rendszeres edzesekrol. 16 eves vagyok 164cm es 50. van itthon haspadom meg egy 5kg-s medicinpabdam. ha napi 50 felulest megcsinalok haspadon ugy hogy magamhoz fogom a labdat es honaponkent novelem mennyire lesz eredmenye egy fel ev utan vagy esetleg nyarra? karra meg ugy edzek,hogy napi 30 fekvotamasz es van 5-5kgs sulyzom es abbol napi 20.
2013. okt. 9. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi eredménye nem lesz így, mert nincs regeneráció. Ha otthon edzel, olvasd el a fegyencedzés könyvet, és alkalmazd a leírtakat.
2013. okt. 9. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz ez így jó, mert az izmoknak pihenésre is szükségük van. Ha minden nap edzel ugyanazokra az izmokra, akkor nem lesz idejük regenerálódni és nem fognak nőni.

Egyébként a medicinlabdát meg az ötkilós súlyzót hamar ki fogod nőni. Szerintem keress rá neten a fegyencedzés c. könyvre, töltsd le és csináld azt!

2013. okt. 9. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:

50 felüléstől +30 fekvőtől nem hogy izmos nem leszel de még a pulzusod is alig fog megemelkedni.

Szerintem is fegyencedzés vagy konditerem.

Esetleg ha a fegyenc megtetszik és már mennek a nehezebb lépések átválthatsz street workoutra.

A konditeremmmel meg méggyorsabb lenne a fejlődés.

2013. okt. 9. 19:02
 4/5 anonim válasza:

Szar lesz!+nem bantasbol)

Kis súlyjal több ismétlést csinal minduk mi30 ugyanez a hasnál combnál stb.

Az a lényeg hogy ket nap egymas utan ne ugyan azt az izomcsoportmot mozgasd meg! Ja es nyutsal minden edzes vegen egy edzes legyen min 30p

2013. okt. 9. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:

De ha ragaszkodik ezekhez a gyakorlatokhoz és eszközökhöz, akkor is úgy kéne kezdenie, hogy két hónapig heti három teljes testes edzés.

Guggolás, kitörés, fekvőtámasz több szögből, hasprés, ha 50 kilós a srác az 5kg-os súlyzók jók lesznek neki oldalemelni, tricepszezni, bicepszezni.

Aztán ha lement a két hónap, akkor válthat majd osztott edzéstervre!

2013. okt. 9. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!