Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az gáz ha nem túrót eszek...

Az gáz ha nem túrót eszek éjszakára edzés után?

Figyelt kérdés
Csirkét ettem rizzsel, de egész éjjel jól lakottság érzetem volt, reggel éreztem, hogy éhes vagyok, de a túrónál sincs másképp..

2013. okt. 5. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz, mehet hús is, de elvileg jobb a túró, mert lassabban szívódik fel.
2013. okt. 5. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gáz. van, aki azt mondja, hogy a túrónak elvileg semmi keresnivalója a gyúrós kajában.
2013. okt. 5. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha ez vigasztal, én sem eszek túrót. Este hús/hal megy zöldséggel, vagy ha épp nincs mert mondjuk még vár másnapra a páclében akkor tojás.
2013. okt. 5. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát de akkor lefekvés előtt legalább ne rizzsel edd a csirkét, hanem magában!

Pont az a lényeg az utolsó kajában, hogy abba már nem kell szénhidrát. Ezért jó a túró is! De ugyanúgy jó a csirke, marha, nyúl stb... csak akkor már ne menjen hozzá semmi!

2013. okt. 5. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak azért szokták mondani hogy este ne egyél húst, mert kell idő amíg megemészti a szevezeted, és ha sok húst eszel, akkor az emésztés miatt nem tudsz jól aludni. Sok szénhidrátot meg azért mondják hogy ne egyél este, mert ha a glikogénraktárak feltöltődtek, akkor a maradékok könnyebben rakja el a tested zsírként. De ez igazából mint a legtöbb dolog ebben a sportban, szubjektív, magadnak kell rájönnöd hogy ez jó hatással van e rád vagy sem.
2013. okt. 5. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!