Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez után még lehet jó?

Ez után még lehet jó?

Figyelt kérdés
most 1hónapig jártam gyúrni és ittam protein shake-et is és szépen fejlődtek az izmaim, de azt mondták ennyi idösen nem egészséges, mert alacsony maradok és az inaimat tönkreteszem, és most úszni akarok eljárni, ugye attól is erősödnék, és fejlődnének az izmaim, 178cm magas vagyok és 14 éves...
2013. okt. 3. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Ismerek 15 éves kondisokat és nőnek szóval ezt nem az edzés határozza meg.

Ezt a gének határozzák meg.

Amúgy meg azt kell csinálnod ami neked tetszik. Próbáld ki az úszást is remek sport és szép tartást csinál.

2013. okt. 3. 19:41
 2/6 dirtboy ***** válasza:

fegyencedzést küldheted nyugodtan,egyébként nem állsz meg a fejlődésben ami a magasságodat illeti.

súlyzós edzéssel sem kell sokat várni,15évesen kezdheted.

az ízületeknek meg az árt ha nem jól csinálod,ha jól csinálod nincs gond.

2013. okt. 3. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
még 1-2 évig eddz saját testsúllyal. Nem a növekedés miatt, hanem még a gerinced, ízületeid sérülékenyebbek, ne terheld annyira. Kis súllyal kiegészítheted égül is, pl oldalemelés, egykezes bicepszezés, de pl nagy súlyos guggolás, evezés, mellről nyomás még kerülendő.
2013. okt. 3. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:

nem,nem,nem nem fog semmibe bezavarni mert ez csak kaja de százszor le irtuk már és most qrva ideges vagyok a szar laikus emberek miatt és te is qrva hülye vagy hogy ezt hiszed ez CSAK KAJA értredd csak porlasztva te és mi a f@aszért súlyzozól ha nem értesz hozzá és nem is olvasol inkább mennyél uszni jobb is hogy nem edzel nincs hozzá kitartásod mert 14 éves kis csira vagy

(le lehet pontozni de már a megválaszoltjaim között

bunnyhoz lépest vissza fogtam magam)

2013. okt. 3. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:

bocs fére fogalmaztam nem figyeltem tehét a megválaszoltjaim között kb 25-30 oldal van erröl a témáról

(még egyszer le lehet pontozni)

2013. okt. 3. 19:44
 6/6 clint ***** válasza:
Szerintem is még saját sullyal told vagy kisebb súlyokkal, maga az edzés nem kéne, hogy bezavarjon a magasságba, csak ahogy írta a montez a gerinc sérűlékeny és emiatt ha nagy terhelésnek van kitéve az a fejlődésbe bezavarhat.
2013. okt. 3. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!