Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A majomemberek tényleg könnyeb...

A majomemberek tényleg könnyebben izmosodnak?

Figyelt kérdés

2013. okt. 1. 23:55
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

Most miért Montez ? Senki sem szapult senkit, senki sem gyűlölködött, kivéve azokat az Európától idegen egyéneket, akik ebben a pillanatban is vérengző hunok módjára fosztogatják Európát és fertőzik meg annak népeit.

Úgyhogy igazán nem értem a problémádat.

Antirasszisták általában olyan "emberek" szoktak lenni, akik:

a) nincs semennyi érzékük a logikus gondolkodáshoz, illetve a történelem józan vizsgálatához

b) nem tudják leírni a nevüket sem, esetleg tagjai egy Európától idegen, azon élősködő népcsoportnak

c) rózsadombi lakosok, akik egész életükben csak fehér embert láttak, ezen kívül csak esetleg néhány szegény nem-fehér hajléktalan bácsikát, akiket az elnyomó fasiszta fehérek közösítettek ki bőrszínük miatt

d) az előző három típus valamelyik kombinációja

előző hozzászólásaid alapján egyik kategóriába sem tudnálak besorolni, úgyhogy nem igazán értem, hogy a tudomány egy embere miért ne tudna illetve akarna egy tudományos kérdést megválaszolni.

2013. okt. 2. 20:06
 42/54 anonim ***** válasza:
de hát válaszoltam, én egyedül, akkor velem van bajod?
2013. okt. 2. 20:08
 43/54 A kérdező kommentje:

"erre már nem szeretnék válaszolni."

Bajom nincs veled, korrekt embernek tartalak. Köszönöm is az eddigi válaszaidat, de az utóbbi kérdésemet is igazán megválaszolhatnád =)

2013. okt. 2. 20:10
 44/54 anonim ***** válasza:
de én nem vagyok doki (neurológus), így nem tudom az összefüggéseket a tesztoszteron termelés és a viselkedés között.
2013. okt. 2. 20:14
 45/54 A kérdező kommentje:
De azt nyilván észrevetted 28 év edzéssel a hátad mögött, hogy aki elkezd tesztoszteronozni az általában megvadul, nem ?
2013. okt. 2. 20:17
 46/54 anonim ***** válasza:
Van benne valami, de akik cuccolnak azok heti 500mg tesztót nyomnak, az meg már nagy különbség.
2013. okt. 2. 20:20
 47/54 A kérdező kommentje:
Heti 500 mg, de ez is csak néhány hónapon keresztül maximum, nem ? Egy ilyen maki meg egész életén keresztül kétszer illetve másfélszer annyit termel mint egy normális ember. Az hosszútávon azért csak megárthat, nem ? Vagy legalábbis lehet olyan, hogy felgyülemlik a szervezetében a tesztoszteron, és így fejti ki egyszer csak a semmiből azt a hatást mint egy kúrán lévő kokszos, aki heti 500 mg-t szúr ?
2013. okt. 2. 20:26
 48/54 anonim ***** válasza:
Nem unod már ezt a sok hülye kérdést montez?:)
2013. okt. 2. 20:27
 49/54 anonim ***** válasza:
Hát én már feladom mára.:)
2013. okt. 2. 20:30
 50/54 anonim ***** válasza:

téged ez mit érdekel?

ha izmos akarsz lenni azért tenni is kell valamit

nem azon kell filózni hogy a másik miért fejlődik jobban

2013. okt. 2. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!