Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez elegendő hasra?

Ez elegendő hasra?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi videóban lévő gyakorlatok elegendőek has edzésre? Úgy értem, hogy oké, hogy fárasztó meg ennyi fajta gyakorlatot mutat, de elegendő "csak" ennyi? Hiszen van olyan amiből 4-et 5-öt csinál.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=BsaD-BadB9M

2013. okt. 1. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem tök felesleges ennyi mindennel bajlódni.

Heti kétszer, de maximum háromszor, küldesz rá három sorozat hasprést és három sorozat függeszkedve lábemelést, és ennek így bőven elégnek kell lennie.

Egyébként sem a hasizom edzése a kulcskérdés, ha kockás hasat szeretnél, hanem az, hogy ne takarja zsírréteg a hasfaladat.

2013. okt. 1. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a gyors választ. Tudom, hogy nem ez a legfontosabb. Igazából nincs is nagyon zsír a hasamon, csak szeretnék még kockásabbat. De akkor kihagyom ezt a sok cuccot. :)
2013. okt. 1. 16:11
 3/3 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Felesleges.

Van két alapgyakorlat, amit most mindenhol nyomatnak, próbáld ki, milyen szépen le lehet izzadni tőle, és még a gátizmaid sem mennek rá.

Az egyik a fekvőtámasz alkaron, szépen maradj mozdulatlan egyenes háttal, vagy emelt fenékkel, csak ne süllyedjen le a feneked.

A másik a kundalini jógás hanyattfekvés, 15-20 centire megemelt kinyújtott lábbal, fejjel, kinyújtott kar a test mellett vagy párhuzamosan a talajjal.

Ezt a kettőt megcsinálod és már nyújthatod is a hasizmaidat.

2013. okt. 2. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!